Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我部20+影近嘢都係咁要幾次先對焦到
唔知係咪set錯嘢
嘢就應該冇 set 錯嘅,不過佢粒 ToF 就應該係多餘,幫唔到啲乜
同埋就算影到,啲邊位係太虛
好奇想問下,除咗有機會降畫質之外仲有咩問題/壞處要停用Game Optimization Service?
其實我都唔知
我停完又唔覺得有咩特別
停咗又無壞影響,緊係停左佢
865打機邊可能lag
洗鬼Optimization

865都要Optimization,咁上代855,下代7系都唔洗諗住玩,隻Game邊可能搵到錢

有冇巴打都係咁 冇左個快速啟動
更新完變左咁
D邊位好似糊左咁
睇下華仁幾錢
粒TOF只系live focus video咁d野先會用到
想問下有冇人都會每次用返background嘅app,佢就又會重新reload一次?
即係我上上下連登,開Chrome睇下網站,返去連登果陣成個app又會reload一次,去返吹水台首頁
真係好q麻煩,我已經唔係開好多app,又冇玩遊戲果啲,又唔係唔夠ram,點解佢會自動同我kill app、reload架?
未試過用an機用到我咁撚火滾
我啱啱出咗去覆個msg,篇嘢又冇咗,好彩有得載入草稿,唔洗重新打過

用緊 A71
唔知實際聽落嘅音質點樣
同其他有anc嘅耳機比係比較平嘅
不過電量真係有啲差
個人認為係連登app問題
用其他app好少發生呢樣嘢

利申 s9 得4gb ram
試過晒gboard, swiftkey
最尾都係用番原生
因為得佢打速成有常用字
swiftkey聲稱有但學得好慢好差

用過咁多keyboard真係ios既kaiboard最好用
常用字,連打,中英混打,emoji,單手keyboard,滑動移光標,主題
真係屈晒機
april fool?
係咪太耐冇關機 有時會中咗bug喪kill app
一早講左20+保平安
唔熄機會中bug架? 用咁耐Android無聽過喎!三星內置大陸資料庫先出現咁嘅事架?
咁真系可惜,用咁耐android都唔識,啦啤d野你學啦, “RAM有咩用”“有咩特性”,自己Google啦

鬥誰最白卡咩?

cap晒你所講,又存得笑柒死人啦
仲有我所謂你哋班藍絲口中白卡佬講你知:Google Search唔係咁你咁樣Search架
屏幕是人機相互作用最直接的一環,自從入手了s20 +後,習慣了日常使用再切換回原來只有60hz的S10,你會感覺不敢相信自己的眼睛,原本覺得清晰無比的855手機,現在居然更勝前人,教人回想起s10 QHD+的既明亮而之紮實,閱讀文字的鋭利

回神過來,遙看著手上的s20+ 只有HD的120hz畫面,實在叫人感嘆,到底我是向前走,還是向後退了?
reboot咗之後真係冇事等我之前仲係咁搞果啲最佳化電量之類嘅setting
真係估佢唔到,希望唔會用到一日唔夠就又要reboot
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞