Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
buds+白色換黑色/藍色有單未開封
冇就自用算了
想知第3喺邊到㩒入去
早就無用sony
因為領教過
但佢既4k技術確實頂尖
起咁細既mon 都用到
但耐左就會好慢
你option嘅search欄度打"優化電池使用量(Optimize battery usage)"
就見度呢版 然後揀"全部(All)"
試左一陣 都好似係
幾時畀返個touch ID我地
定係 Disable 之後要重新入過?
話唔定 要重新開機
再入過好d
試完
4K 係幾好,出嚟啲色都自然,不過系統流暢度真係麻麻,影相 app 又慢,10fps 連拍 100 張都可以斷,又成日 kill app,6GB RAM 根本就唔夠用,佔得 5.X GB 都 kill。一句講晒,換咗 S20 Ultra 真係兩個世界
+1
我唔鍾意samsung一點就係味精太重
s10比起sony 色已經冇之前咁變態咁味精得咁勁
我連mon 都係samsung qled.睇av簡直係災難
日日屌打支移,終於今日有機拎
512U[sosad
用過佢4k最初真係返唔到轉頭
但機熱.同開始lag真係頂唔順
有360同騰迅,點樣屌打支那?
望住佢單機都覺得好笑
公道講句,初代 Z5 Premium 好熱係因為粒 S810 累事,都唔算關 Sony 事嘅
當睇動物咁 冇人覆佢佢都可以打一大段野覆人 條友日日哂時間係連登屌人其實真係好on9
係咪免費入會?
你以前買過三星,有登記過做會員先得,仲要有佢個 email ,要出示個會員先有!
咁叫佢仆街啦
我話work係
主要體現喺一take過成功率高咗 (交叉入指紋之後改善咗)
其次係由指紋印落去到著mon所需時間短咗(熄咗biometrics慳電之後)
試完覺得分別唔大都唔怕嘅 反而我想睇有冇人做完係差咗
第一段片話左右要交替入 第二段片嘅理論反而係只入一隻手指
我係採納前者(平時我左右手都有機會用嚟解鎖)

利申: note10+ 冇用mon貼
一早講預訂有得送你又唔訂
好喇 冇得送時又想R
R唔到就叫人仆街

又on9又要吊高嚟賣
呢啲人真係。。。
等佢減價
近排想S8+轉S20+,邊間Trade In 價好啲?豐澤定衛訊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞