Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
用緊S10+ 1tb
s20ultra值唔值得升?
唔值
但我S10+ 換左S20+
唔值,等note20 ultra
搵game optimizing service出黎 tick左佢
有冇可能電訊商果邊仲未開個服務

不過都一早知既係現時大部份5G 基站都係近商場
UP 完, App Booster 要重新掃過一次。

仲耐過 upgrade 個時間。
都係果句 涉及自行安裝apk既野都係自己決定承擔風險啦 無第三方同你講呢個網信唔信得過 我自己裝完就無事囉 仲有個方法就係上返2k就高清返哂
因為我都係google好耐 搵返黎 呢舊gaming optimizing service會令到你係1080p既時候 某部分game會降左畫質 1440p 就無問題
邊間電訊商?

有冇已用緊5G plan既bro講下自己用緊邊間邊隻plan?
metoo
係囉咁快有得試 咩間
我係3
但仲未試
聽日可以比下review
有mm wave for s20?
P一P個窿有幾難9成做廣告既涉及手機呀果D都P走個NOTCH
睇落Pleasant好多因為個廣告唔關部手機本身事
mmwave 唔係hardware 野黎咩
ok thanks

題外話,5G dl ul 速度固然重要,但最大賣點係低延遲時間,4G人又少又收得好既地方,dl一樣幾快,但5G既反應速度

但以hk既龜速鋪蓋速度,應該要兩年先有大範圍少少覆蓋,商業地段,商場為主
等你哋5G報告
5g又volte
呢個我知
5G 係種技術需要黎 自己都幾期待可以玩Tesla 無人駕駛
不過現階段可以體驗到個快D 既速度玩下先
所以間唔中見人開po 問4G 夠快 5G 有咩用都唔知想點
你咩機?gcam用緊咩版本啊?我S20+用緊7.3但唔覺有乜分別
5G係低延遲,

但要睇埋 基站 出光纖 再到SERVER 呢部份 慢唔慢
港版都冇mmwave天線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞