【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
都幾難入走馬燈
班留學生湧左返嚟
就算佢哋會自我隔離
佢哋屋企人都好大風險
呢堆人係為信而信
如果佢地質疑自己信既野就等如否定自己
所以點都要信落去

呢種人永遠唔會成功
因為冇反省能力同承認錯誤之容量
伊朗沙地世仇嚟
似係經其他海灣國家入 eg 巴林 UAE 卡塔爾
德國學咗機關槍散修修公佈數據煩死人
意大利
+ 4207 confirmed case
+ 475 death
而家全世界後悔幫中共未?後悔幫世衛未?
截止0155,德國確診總數為12693
仲有永遠避開不利自己信念嘅事實
覺得所有野都係捏造嚟陷害佢信嘅權威
就算幾無稽都假都寧願信假嘅新聞,為左自己一直以來信嘅權益連思考能力都無埋,成為真正嘅奴隸
其實你睇air pollution index 咪知
睇到隔離post, 原來荷蘭有大量醫護人員確診
Boris Johnson啱啱公佈咗全英停課
星期五先開始
睇2會復工未咪知
係咪好似英國咁醫護都唔戴罩?
巴基斯坦+9 confirmed,total:296
波蘭+36 confirmed,total:287
英國+16 confirmed,total:2642
美國+12 confirmed,total:7699
+2 deaths,total:119
德國+61 confirmed,total:12774
權威先最易腐敗
仲要個制度完全冇得監察
又冇得vote them out
台灣今次威盡全球
佢搞掂自己先啦,無事先連到任做世界冠軍嫁
挪威+5 confirmed,total:1562
又冇咁講, 不過有幾百個醫護感染好似好大鑊
大西北/北區其實目測都測到
德國+151 confirmed,total:12925
美國+9 confirmed,total:7708
塞內加爾+5 confirmed,total:36
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞