【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
三億對八千萬人口,美國潛力比德國大,所以我對於印度確診數好有興趣,人數同支那差不多,得三百幾個.....
佢都中埋
獨居?家人呢?
印度佬唔撚柒驗咋下話
撚有可能咁少咩
德國明顯係積極方式,趁大家仲係輕症階段,快快手驗晒佢,就算要醫都冇咁花醫療資源。
冇錢點驗
總之非發達國家個數字你地唔好信
332確診,我諗印度實際求其一個邦都唔止,不過死多d都好既,垃圾強姦之國,同支那狗一樣都係死不足惜!
唔覺唔覺就305000好似過左30萬左一陣咋喎
唔係,同家姐一齊住
上星期頭仲覆我話唔緊張不過買左啲金寶湯
前幾日再問就一直冇覆又唔識佢家姐
Whatsapp訊息係單剔、雙剔?還是雙藍剔?可能唔見電話o者!唔好嚇自己,集氣!冇事!
`伊朗
其實德國可以捐少少試劑比意大利、西班牙呢啲重災區,不過話曬佢自己嗰邊又未完全搞返好,就睇下德國人可唔可以比政府咁做
係,唔夠兩個鐘既事....
以德國左膠力量,會既,不過應該會全速搞掂自己國內需求,之後至照顧班遠房親戚..
宜家每日增幅大約三萬,而且個增幅會再繼續升落去,可能去到某一日十萬都唔出奇
有班鬼佬仲係唔肯戒社交,又無口罩,我睇唔到佢點停到,真係寄望群體免疫力死緊啲人大洗牌再嚟多次文藝復興好過啦
德國 南韓
歐亞優秀國家

維基支港台用語translation error
馬達(Motor)=電動機......
佢亡國邊緣
講化武,德國至係老祖宗,心諗支共你叫聲阿爺先!
土耳其+277 Confirmed,Total:947, +12 Deaths,Total:21
又單日新高,原來佢都有8000萬人口,有乜差錯隨時另一個意大利....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞