【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
獨裁者
同埋早已經唔信埋港共公佈出黎既數字
猿國勇都話香港每日驗得唔算好多,好多支那武漢肺炎隱形毒王都未驗到出黎

P.S. 只睇何柏良
香港又係咁,即使唔大爆發,只處理旅行撚醫療系統都會崩潰#haha#do二g
除非好似南韓瘋狂咁驗
香港數字應該真 因為全民口罩
其實真係好麻煩,黑警又唔會因為肺炎而唔濫暴呢段時間好易變閂埋門打仔國際唔知,知都無暇幫
PS:閂門打仔係俗語,唔係指香港係支那個仔
之所以我地有個錯覺支那武漢肺炎係我地自己友,都係因為支蟈武漢肺炎「第一波」「咁岩」係專殺藍屍廢老同中坑藍屍(39歲果件藍屍第一個死)
Guernsey Jersey都有
幾時到Pitcairn
挪威+1 Confirmed,Total:1357
芬蘭+16 Confirmed,Total:294
巴勒斯坦+1 Confirmed,Total:40
美國人權法只用黎擺冇用過,港共同蟔警緊係完全唔驚
Days1開始根本唔應該太過依賴人權法同國際聲音
尤其黃既都嚮往歐美自由世界
Mayotte
French Polynesia都有
如無意外過埋今晚德國應該會過埋泡菜
講唔上依賴 但真係兩條路線都要同時做 得美國仲肯有實質野叫幫香港人
摩爾多瓦+1 Confirmed,Total:30
馬來西亞The first death
坡狗呢
+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞