【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
France +1097 cases Total 7730
+22 deaths Total 175
咁你落車用乜裝住個眼罩?我都係打算每日開/收工搭車各戴一次,但唔知唔戴時候點放置最好!
San Marino +4 cases Total 119 +2 deaths Total 11
made in Italy by chinese
咁多錢買個手袋,買件時裝,原來都係中國人做既
法國個數好穩定 大約每日+1000
d無支那工人都走一轉扮mii
得3萬幾人口
viutv有介紹過
係咪有個西班牙足球教練死左?
哦,原來尋日既事,21歲,好後生!
返工唔戴得?我出街戴到返屋企先除
都得既,係去食晏時會怪少少,不過只要對防疫有幫助,怪都唔緊要,我頂得住!
我而家唔理架啦
而且香港地唔會歧視你
反而你乜都唔戴先歧視
仲要好多都係非法勞工/居民
可以睇下
https://youtu.be/PGMXBnlukHY
亞賽拜彊+6 confirmed, total:34
烏克蘭+7 confirmed, total:14
立陶宛+3 confirmed, total:25
法國+1097 confirmed,total:7730
美國+145 confirmed,total:5863
挪威+4 confirmed,total:1456
烏克蘭+1 death, total:2 deaths
美國+2 deaths, total:99 deaths
法國+27 deaths, total 175 deaths
咁又係,即是今晚搭巴士所見咁,個冇戴口罩男人坐落OL旁邊,嚇到OL即時起身轉位,冇戴口罩男人又衰鳩格,嚇走OL後唔坐埋窗口位,搞到全車滿到頂閘都冇人願坐埋去!
睇過單新聞話支那逼死好多山寨鞋廠
咁對依啲人就啱架嘞,佢哋多數係話唔聽果班嚟,等佢無面又無癮
列支敦士登+12
郵票小國都咁
以後冇郵票
Trump hater真係弱智
natural selection
Montenegro + 2 cases
西班牙 +439 cases +23 deaths
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞