【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
歐洲污染法例真係好嚴格,應該無廠可以跟到,一係就天價。
睇下垃圾回收, 最後咪又係倒晒去第世界
佢地而家推比白宮
之前屌封中國關係racist,而家又話遲封歐洲關係大意同EU一樣,上星期屌美國過度反應,今日個個帶頭封關鎖國
如果係奧巴馬做,可能一早吹奏話有效率同必要
匈牙利+11 Confirmed,Total:50
約旦+4 Confirmed,Total:33
可能仲早過支那玩元素表 所以台灣食品我無咩信心
中共都唔醫唔收人 死咗都冇人知
破萬
啲規例本身立之前就係啲大公司lobby 佢地點訂,所以搞到中小企執哂得返大公司主導,但啲大公司為錢又將啲生產線搬走
直頭skip左確診同治療呢兩步
病左就直接送去死
變相無人確診
今日焦點:香港降班,台灣跌落走馬燈
西班牙,法國劃一時間公布(如意大利)
只係會倒轉,共和黨人屌翻奧巴馬冇效率同非必要
支那咁多人 死百幾萬都冇乜所謂啦
咁狗
伊朗仲高,以時間黎計
今日焦點:香港降班,台灣跌落走馬燈(可能)
西班牙,法國劃一時間公布(如意大利)
意大利已經唔夠
歐美傳統政治家就係咁
侵侵由商轉去從政算另類,大部分都係畢咗業就入政黨,做到咁上下助理就去選議員,佢地可以吹到天上有地下無,講到自己有幾想服務大眾但就會唔知自己選區入面平均買支奶要幾錢,因為根本無乜點出去社會工作過

EU就係呢班人退休後入去養老嘅地方,所以一到而家有疫症爆發就棟係度其實一啲都唔意外。
法國打算機點
以色列+6 Confirmed,Total:304
香港實護到級,同我定啦
3am(香港時間)
琴晚28case仲未有消息
所以有個term 叫global corporatism
因為好多行業都比大公司控制哂,中小企無哂生存空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞