【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
美國+6 Confirmed,Total:5261
挪威+1 Confirmed,Total:1442
美國+2 Confirmed,Total:5263
瑞士+65 Confirmed,Total:2742
挪威+1 Confirmed,Total:1442
羅馬尼亞+38 Confirmed,Total:222
想我嬲?吉爾吉斯應該多遊客過另外兩國好多
外遊撚
馬主隻狗陰性返屋企 最後都係死咗
死因有冇講
隻狗死左
美國+3 Confirmed,Total:5266
希臘+35 Confirmed,Total:387
隻狗都17歲啦
美國+340 Confirmed,Total:5606,+1 death,Total:95
trump live 無人講?
狗仔選擇唔到主人,rip
美國+30 Confirmed,Total:5636
無 無驗狗屍 唔知死因
希臘+1 death,Total:5
意大利朋友聽倒有人傳話隻病毒本身係想搞香港人但失敗左搞成咁,問我係咪真點答好
癡撚線,格陵蘭變咗紅色

漁護署表示,從飼主周巧兒得悉,其松鼠狗已於周一(3月16日)離世,飼主表示不願意為狗隻進行驗屍確定死因。

松鼠狗早前病毒測試由弱陽性轉呈陰性,並於上周六交還周巧兒。

#武漢肺炎
【疫情焦點】本港單日增10宗確診「平紀錄」 周巧兒寵物狗死亡(附全港隔離大廈搜尋器)
http://bit.ly/39VAaWR
yes
美國今日好勤力
總知係支那唔啱啦
就算真係成功係香港爆最後都係全球中招,不過支那會一早封定關死少啲人
本身都17歲,狗齡黎講好老
你話係
reddit都有呢個講法 仲有唔少5毛屌鬼
尋晚已經係啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞