【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
態度180度轉變咗啦
你估BJ唔驚backlash咩
Germany + 522 cases total 20406
https://mp.weixin.qq.com/s/_qdQ1-pWOH5UdBDQQTQ4bg
土庫曼可能有
百力滋希望台灣救下佢
史瓦帝尼& 帛琉 有keep住send suspected case sample 去台灣驗

Btw 布基納法索而家應該好後悔同台仔斷交
德國突破二萬大關
Germany +229 cases total 20635
厄瓜多㗎 個區有兩萬人口
百力茲應該同帛琉一樣 一有suspected case 就即刻採sample 直送台灣 台灣幫手驗
帛琉應該安全
德國真係好野喎
好似無聽到佢話醫療崩潰
有親戚係德國讀書
暫時係 唔知遲啲台仔會唔會醒啲罩佢使
人均病床佢eu 第一
我記得之前唔知邊個垃圾島國同台灣斷交
本身個島上面登革熱case已經少左9成
台灣專家走左之後,雖然收左支那大錢,但登革熱就爆到七彩
DLS!歐洲最大經濟體,頂住呀!!
佢哋床又多
又唔收輕症
未必
唔好燈!
啲人民即刻勁sad
New York Governor Andrew Cuomo announced a statewide stay at home effort, requiring all non-essential businesses to close. This comes less than 24 hours after California ordered a statewide shelter in place.
台灣當你真心朋友你唔珍惜 見利忘義 抵死㗎wor
之前睇過一個研究話武漢肺炎有好多支病毒株
其中一支係無咩殺傷力(有可能就係新加玻,德國果支)
假設中過招後會獲得半年既免疫力,如果將低殺傷力版本既病毒整弱後接種係健康人類身上
咁會唔會可以防止到其他大殺傷力版本既武漢肺炎感染?
World war Z
但溝左HIV AIDS D GENE 又點

永續係身體, 之後原來要買藥吊命
到時又中國成最後羊家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞