【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
The no. of cases won't increase if you don't check
有輸入,而且早過我地雖然佢地自己都瞞數,但第一個篤爆埃及瞞數係日本之後先到台灣發現埃及輸入個案

尋日+45有8宗輸入,除左德國意大利以西歐洲,仲有阿聯酋同芬蘭輸入個案
印尼+55 Confirmed,Total:227
菲律賓+3 deaths,Total:17
有口罩文化同死都唔驗係無沖突

有興趣google下softbank社長免費提供100萬個快速測試
最後結果搞成點
斯洛伐克+8 Confirmed,Total:105
白俄羅斯+15 Confirmed,Total:51
澳門+1 Confirmed,Total:15
真心on9 為東奧攬炒
挪威+5 Confirmed,Total:1484
印尼+12 deaths,Total:19
班旅行撚害死香港
死咁多
日本冇好似歐洲咁大爆真係全靠本身民族夠優良衛生清潔又肯戴口罩
唔係既話個仆街政府咁樣仲唔爆到七彩?
安倍仆街到又想領功
同777一撚樣
日本都好多人話just a flu喎
立陶宛+1 Confirmed,Total:27
冇衝突佢地流感都戴口罩
其實應該係佢地唔like韓裔既孫正義連換做100萬個口罩都照鬧

其實好怪,佢地又識鬧蒲郡死左果件專登播毒廢中 ,如果惹到人重症同生化恐襲有咩分別,但又唔覺驗得少輕症患者周街走,輕症都會惹到其他人重症
丹麥+47 Confirmed,Total:1091
摩洛哥+5 Confirmed,Total:49
其實冇得驗都好多人鬧
之前有個老母係twitter話個仔高燒左好多日都唔幫佢驗
鬧到上埋電視
到時爆第二波可以懶海歸
期待佢地狗咬狗

玩撚猿
劇本寫好晒啦
唔係點解咁多we柒message係咁話外國唔安全叫返去
重有之前個乜鳩鄭州毒王
特登搭兩日飛機去歐洲兩日旅行?
信佢個都弱智
希望到時爆第二波
小粉紅vs海歸
狗咬狗
挪威+1 Confirmed,Total:1485
眼不見為淨
合埋眼睇唔到就當無
你幫佢開眼認清現實佢就衰屌

好以WW2出面輸到加零一
但大家都係鍾意聽大本營啲fake news
如果唔係就係非國民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞