【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
係 同紐西蘭一樣
Denmark 早晚各一次
Google翻譯立陶宛文
https://www.delfi.lt/news/daily/world/estijoje-koronavirusu-uzsikrete-du-pernu-ligonines-darbuotojai.d?id=83793483

立陶宛人同拉脫維亞人都有勸過愛沙尼亞人唔成日痴芬蘭同北歐三國,但愛沙wfc唔聽
d本地人返台
我記得丹麥話而家只驗有重症
輕症嘅唔比驗要留喺屋企
每日都仲幾十幾十咁加
Holy shit
但係佢文化語言係同芬蘭大關係啲
今日奧地利都彈咗上第一行
好sad
好多係土耳其返
抵死 奶共又禁蒙面
丹麥都係? 之前聽到好似係瑞典
阿魯巴+1 Confirmed,Total:3

愛沙好多單不明願頭支那武漢肺炎感染(有幾個意大利人同荷蘭人惹到支蟈武漢肺炎之後黎愛沙玩,惹埋俾愛沙尼亞人)(愛沙尼亞同芬蘭人如常互相訪問芬愛)
要嚟嘅始終會嚟
中國輸入生化病毒往歐美戰策成功,意大利是第一個國家封鎖中國直航,一個月後,意大利成為歐洲爆發病毒最嚴重地區
五毛網軍: 快回歸中共的懷抱吧,看看中共管治下的腥港特區,治疫速度比得上我們偉大的祖國中國,歐美豬是垃圾民主不可以當飯食,共產主義萬歲

笑話一則:
香港人全球登報,爭取歐美支持

中国人: 港豬果然是豬,爭取歐美白皮豬的支持,大家是同類呀哈哈哈

病毒是中國輸入的

Exactly
武漢肺炎係我地手手足
=
黨鐵前線、蟔警文書都係黃 差唔多

之前仲有d人痴撚線燈中蟈武漢肺炎係我地手手足,中蟈武漢肺炎明明係支蟈製造出黎既生代病毒,又點會係我地手足(第二波支蟈武漢肺炎仲要係專殺我地後生)
如果用人口比例計 香港都跌出左頭30喇
呢個就係問題
可惜佢地會隱藏
德國+316 Confirmed,Total:7588
塞舌爾+1 Confirmed,Total:4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞