【中国武漢肺炎】全球疫情討論區03

5001 回覆
55 Like 3 Dislike
睇返沙士同MERS最後都只係得總確診數同死亡數留低,無人再理治癒數所以都唔會有咩加埋
治癒數好似係咪支那打飛機整出黎
以前都唔覺會公佈
美國+5 Confirmed,Total:3782
阿富汗+4 Confirmed,Total:20
治癒可能係,但現存確診呢個terms 就一定係
墨西哥The first death
睇個勢, 應該會出現一日 10+ 確診, 外遊為主.
之後可能 keep 住 10+ 一日

最驚之後又引到 D 無源頭嘅社區個案
美國+22 Confirmed,Total:3804
澳洲+21 Confirmed,Total:321
印度+1 Confirmed,Total:115
韓國+1 death,Total:77
的士佬播毒
好難守
根本要直接禁止外遊 所有地方返都要隔14日
根本成個機場已經係毒
班外遊撚去少日旅行好似會死咁
中國輸入生化病毒往歐美戰策成功,意大利是第一個國家封鎖中國直航,一個月後,意大利成為歐洲爆發病毒最嚴重地區
五毛網軍: 快回歸中共的懷抱吧,看看中共管治下的腥港特區,治疫速度比得上我們偉大的祖國中國,歐美豬是垃圾民主不可以當飯食,共產主義萬歲

笑話一則:
香港人全球登報,爭取歐美支持

中国人: 港豬果然是豬,爭取歐美白皮豬的支持,大家是同類呀哈哈哈

病毒是中國輸入的

有冇人覺得印度今次最大獲
「唉呀 咁畀咗錢吖嘛 唔去咪好蝕 」
香港recovered多咗 醫護
「我真係好想旅行!」港人畀多$1,400改機票 即日飛日本

極品
Me
印度係咪得有錢人可以驗?
可唔可以up啲印度嘅情報上黎
到依家都好神秘唔知入邊係點
印度飲牛尿抗武肺
好似有個重誇張要浸牛屎浴
治癒應該係疫症期先有既數字完左就無人再理
法國+797deaths
德國+1215 deaths
西班牙+1160deaths
我眼花?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞