OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
有冇得淘個平平地既dash 3腳插頭
想放係公司叉電
有冇推薦

要平就買兩腳dash/ vooc火牛

vooc同dash 是咪一樣
尋晚用用下成部機停左幾秒後熄mon

利新:早前個update洗左次機
想放係公司叉電
有冇推薦

近排用dash charge部機都會一齊升溫

有無人一樣會係咁?

push

push again

其他係代表咩,用左咁多位
想放係公司叉電
有冇推薦

其他係代表咩,用左咁多位

你禁入去咪知有咩。。

有無人一樣會係咁?

push

push again

琴晚差電一樣升到差唔多40度條curve一樣都係咁
無人有呢個問題?

有無人一樣會係咁?

push

push again

琴晚差電一樣升到差唔多40度條curve一樣都係咁
無人有呢個問題?

我覺得係正常

用話幾部機 差到中間都係熱 之後就會凍返
無喇喇手機死左機之後開都開唔到
禁埋音量鍵都係咁
有無人知咩事
之前已經試過壞鏡頭
oneplus永不錄用
禁埋音量鍵都係咁
有無人知咩事
之前已經試過壞鏡頭
oneplus永不錄用

oneplus已死

試過叉返半個鐘再開機未
禁埋音量鍵都係咁
有無人知咩事
之前已經試過壞鏡頭
oneplus永不錄用

oneplus已死

試過叉返半個鐘再開機未

叉電無反應
禁埋音量鍵都係咁
有無人知咩事
之前已經試過壞鏡頭
oneplus永不錄用

oneplus已死

試過叉返半個鐘再開機未

燒老母都未定

打5分鐘無雙部機勁熱,好驚會燒機
OPO繼續開心使用中
想問3t如果用有快充嘅尿袋會唔會叉得快過普通尿袋 因為佢冇出dash嘅尿袋
想問3t如果用有快充嘅尿袋會唔會叉得快過普通尿袋 因為佢冇出dash嘅尿袋

有,¥600人仔

有,¥600人仔

好貴 qc個d 會唔會充快少少 我知實冇dash咁快

用緊第二日,部機好正,Midnight Black好型
倒水

用緊第二日,部機好正,Midnight Black好型

唔型 metal 型啲!!!
可惡好想要黑色
有冇1+3巴打gps好差
之前都仲ok近兩次更新後就差左好多
開左gps google map都sense唔到
但重新開機之後就ok返,但幾日唔reboot就又重覆上述情況

有,¥600人仔

好貴 qc個d 會唔會充快少少 我知實冇dash咁快

op3唔支援qc
覺得貴就買qc-->dash轉換器,¥65
希望1+5快啲出 部3* A7 2016 就嚟頂唔住

Same for my oneplus one
舊電開始倒水
剛收到部機, 發現原來android 7.0 冇左個menu掣, 係唔係一定要root機先可以出番呢個掣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞