OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
想問一下,啱啱去price.com度睇
見有行貨同水貨,想間當中嘅分別係邊度?
麻煩各位巴打,謝謝

1.ROM(可自行flash返國際rom)
2.保養(不過港行保養都係垃圾黎)

唔該晒巴打
新手未試過刷rom,會唔會好難?

跟足 XDA 上面d step, 無咩問題, 最緊要 flash 番正確嘅Rom

3T 唔好 flash 錯 3 嘅 rom
我依家仲用緊3.2.7,想問下可唔可以直接刷4.1.3?定要一個個包刷上去
直刷會唔會無左data?
root左機無得ota
想知
One plus 港行的保養有幾差

如果爆mon要幾$
有冇app block廣告好用又唔使root?

裝block this
ad block VPN

裝block this

app入面彈出黎嗰啲都block到?
麻煩各位巴打,謝謝

唔該晒巴打

跟足 XDA 上面d step, 無咩問題, 最緊要 flash 番正確嘅Rom

好 明白晒 感謝巴打解答

flash ROM one plus 官網既教學幾好
仲有唔同地方既機接收頻譜唔同, 詳細官網有寫
麻煩各位巴打,謝謝

唔該晒巴打

好 明白晒 感謝巴打解答

flash ROM one plus 官網既教學幾好
仲有唔同地方既機接收頻譜唔同, 詳細官網有寫

下次開新post 頭板應該寫清楚哂呢d黎黎去去都係呢d問題
大家預計1+5會唔會過4千?

而家部M8好慢

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

再等多陣等埋6

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

再等多陣等埋6

不如等多陣等埋7

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

等 5T 真係誇左

裝block this

app入面彈出黎嗰啲都block到?

試下blokada 至少唔會改dns 其他會改dns

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

等 5T 真係誇左

覺得最大容量果款應該會過4000
但過4千不如買返大牌子好過

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

等 5T 真係誇左

我都係咁諗, 但而家3T都3千幾,
好難想像5 唔會過4千

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

等 5T 真係誇左

好難想像5 唔會過4千

一加唔upgrade上2kmon應該可以唔過4千

而家部M8好慢

定係定多陣出5T~
心大心細

等 5T 真係誇左

好難想像5 唔會過4千

一加唔upgrade上2kmon應該可以唔過4千

上2k moon 已經唔會屌 粒電實唔襟用 搞下個相機仲好
個相機影到好濛咁,有冇巴打都係咁
個相機影到好濛咁,有冇巴打都係咁

擦下個鏡頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞