OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
諗緊G6定3T
有冇人岩岩收到oneplus 張$10 coupon

前個星期買完機,依家自比

同埋岩岩我發現, 前幾個星期比左個ONEPLUS 2 / X 配件半價Coupon code, 其實買其他野都一樣半價

我咩coupon都收唔到...
今日sot 好似正常番少少
有冇人岩岩收到oneplus 張$10 coupon

前個星期買完機,依家自比

同埋岩岩我發現, 前幾個星期比左個ONEPLUS 2 / X 配件半價Coupon code, 其實買其他野都一樣半價

我咩coupon都收唔到...

可能係忠實用家掛, 由opo 開始買左兩部, opt 買左一部, opx都有買
轉左用fb lite之後真係用少左好多電同data
我係網上攪哂手續 但發現無邀請碼
有無巴打可以分享俾我
有無巴打可以分享俾我

3t 要碼架咩
有無巴打可以分享俾我

3t 要碼架咩

自膠 已訂 mon貼有無好介紹
官方個隻無貨
有無巴打可以分享俾我

3t 要碼架咩

官方個隻無貨

應該得官方掂
有無巴打可以分享俾我

3t 要碼架咩

官方個隻無貨

膠貼定玻璃貼都只有官方係可以用
原裝木機殼好用嗎?

啱啱訂左,求淘寶機套推介, 同埋有咩配件一定要淘埋?
啱啱訂左,求淘寶機套推介, 同埋有咩配件一定要淘埋?

【一加3手机壳 oneplus3t硅胶气垫防摔透明软 1+3手机套一加三保护】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.gff7un?cv=0T5QZtDKaR8&sm=774a6e,或复制这条信息¥0T5QZtDKaR8¥后打开👉手机淘宝👈
跌過幾次落地都無事
但係用耐會發黃,3個月度換一個
原裝木機殼好用嗎?

幾好用,揸機冇咁跣手
又輕又薄又靚,係貴啲但唔買仲後悔
係要襯色姐,e.g. bamboo用落黑色機唔靚嗰啲
尋日手痕裸跑部機感覺好跣手,今日已經笠返個袋
琴晚訂 太約幾時會送到
聽巴打講 第二日送到堅唔堅?
琴晚訂 太約幾時會送到

預星期一

如果你係琴日晏就訂 就有機會今日到
諗緊G6定3T

G6唔值咁貴 可以跌多round先
但要聽歌 防水 廣角 18:9窄mon就簡佢吧
諗緊G6定3T

唔好諗G6, 呢排D LG機都係有BOOTLOOP 問題
琴晚訂 太約幾時會送到

預星期一

如果你係琴日晏就訂 就有機會今日到

Thanks 巴
急不及待想玩玩
諗緊G6定3T

相機係就係有廣角
但啲白平衡差同埋影岀黎啲相唔夠3t sharp
op3t係咪用唔到八達通?完全detect唔到,其他nfc就detect得好快
今日返去買3T
今日返去買3T

表示等op5
有無巴打可以分享俾我

3t 要碼架咩

官方個隻無貨

膠貼定玻璃貼都只有官方係可以用

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.y7pfrx&id=534386607661&_u=sk3am7n940a
我買過呢隻,有D技術痴就同官方膠貼有同樣效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞