OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
ONEPLUS 5 機背, 好似冇人POST 過?

http://www.pixcn.cn/article-5842-1.html

http://www.pixcn.cn/article-5842-1.html

好靚
快撚啲fix番倒水電啦屌

夜晚訓覺倒水到癡線
反而日頭用又好正常

好靚

變返同one差唔多

夜晚訓覺倒水到癡線
反而日頭用又好正常

唔係5~6%咩夜晚?
出左ob6

夜晚訓覺倒水到癡線
反而日頭用又好正常

唔係5~6%咩夜晚?

轉飛行mode, 1% only

夜晚訓覺倒水到癡線
反而日頭用又好正常

唔係5~6%咩夜晚?

我夜晚訓前會熄data , 所以都冇乜點為意用電情況

夜晚訓覺倒水到癡線
反而日頭用又好正常

唔係5~6%咩夜晚?

叉住訓 只係希望日頭有番6粒鐘 好似del左fb重裝好左 fb lite好柒
而家出ONE PLUS 3T好定等共米6好

夜晚訓覺倒水到癡線
反而日頭用又好正常

唔係5~6%咩夜晚?

叉住訓 只係希望日頭有番6粒鐘 好似del左fb重裝好左 fb lite好柒

lite係好多bug
不過del左fb之後唔想再裝
起碼一日少20%電,一個月用少1gb data
寧願用m.版

你係oneplus post問想人點答你

等oneplus 5
oneplus5 s8plus 點揀好

都未出點揀
爆左mon 好嚴重 有曼延爆嘅跡象
邊到整平啲

官網買?

求先問完價換mon要一千
睇真啲都係爆玻璃
但唔知邊到有得齋換玻璃

mokchi 有

thx 巴打
就係打左去呢間問係要一千
但買機先三千 都係唔整啦

上支那,計埋車錢都有找

邊到有得整? 大約幾錢到?

同問
不過巴打都可以考慮下觀塘個原廠客服
打左過去問 六舊水左右

6舊算係咁啦,官方整喎

都未出點揀

媽啊~我電話就黎挨唔住嗽,快手出啦
有無巴打有好機套介紹下,我買左個廿幾蚊既套,但左下同右下角係咁入泡泡

利申:買左佢個原廠玻璃mon貼好貴,唔想再比多次錢
有無巴打有好機套介紹下,我買左個廿幾蚊既套,但左下同右下角係咁入泡泡

官網玻璃貼就衰在厚+易碎

官網玻璃貼就衰在厚+易碎

用緊ringke好滿意
但冇貼玻璃貼唔知fit唔fit
想問下 你地用YouTube 有冇問題
試過較大細聲去到某個位會自己熄mon
One plus 5幾時出?係咪一般都六月感右?

出咗規格啦

用835

其實呢部算唔算有後門的支那機?

op5 一定係玩旗艦spec 每年都係
國際版應該無事既 而且可刷rom
我覺得6月先發佈至少

出咗規格啦

用835

其實呢部算唔算有後門的支那機?

op5 一定係玩旗艦spec 每年都係
國際版應該無事既 而且可刷rom
我覺得6月先發佈至少

至少未見過有報告話佢有後門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞