OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
Device OnePlus 3T

Version Open Beta 7

Update time 2017-05-16

What's new:

Fixed duplicate contacts after upgrade

Fixed Contacts search function bug

Fixed alarm clock ocassionally not ringing

Fixed app crashes

Fixed display issue under black and white theme

Optimized power consumption

最後一點

唔係3t阿我
3有fix鬧鐘未

呢個係咪最新update ? 好似有改善食電問題?

係的確改善左
以家唔打機SOT有6-7
以前頂盡五個半
利申1+3
請問one plus 3T 既殻邊到有現貨賣
同想問會否提早送到?
因為佢送到日期個日好似屋企冇人

好似用順豐,可以話自取。

點樣選擇自取?
我琴晚先落單而家仲processing

等佢出左貨比順豐就打去轉自取

Thx 咁樣機殻邊到有得買?

淘寶
黑機裸Mon 好似有幾條花痕
啱啱入左2部同女朋友情侶機,ching最快幾耐送到
有冇機殼推介,除左木紋個隻
屌 個MON 貼搞到有膠水印係個MON

捽唔走 點算
屌 個MON 貼搞到有膠水印係個MON

捽唔走 點算

用酒精lo
啱啱入左2部同女朋友情侶機,ching最快幾耐送到
有冇機殼推介,除左木紋個隻

官方carbon幾靚,質地幾好
唔知有冇人用dbrand
成日都話3T影相差, 但其實我覺得算係咁啦

爸打用邊個apps影相?

原本個相機
M Mode 冇設定

講緊好果d 係auto 已經好好
有無爸打知邊度有三腳既快充頭連線買(除左官網)
點解我個部上網訂個部黑色3t無黑色個個wallpaper既?
同dxo合作
https://forums.oneplus.net/threads/smartphone-photography-made-better-by-oneplus-and-dxo.537534/

第一時間諗到係合作點樣係dxo 個測試入面出cheat
同dxo合作
https://forums.oneplus.net/threads/smartphone-photography-made-better-by-oneplus-and-dxo.537534/

第一時間諗到係合作點樣係dxo 個測試入面出cheat

合作 加分

屌,咩事

屌,咩事

你background 都run幾多野

屌,咩事

你background 都run幾多野

好多app kill 完重生 冇root freeze 唔到
想問android 有冇類似iOS adblock 既app 推介
現而家lihkg同蘋果動都好多廣告好煩
想問android 有冇類似iOS adblock 既app 推介

block this

block this

安唔安全
點解我個部上網訂個部黑色3t無黑色個個wallpaper既?

有無人可以答下我

有無人可以答下我

係咪唔用dash差舊電會com用d
最近一加3 ge用電量
好食電

最近一加3 ge用電量
好食電

咦乜OGyoutube你仲用到咩
我開片睇唔夠十秒彈我app
最近一加3 ge用電量
好食電

咦乜OGyoutube你仲用到咩
我開片睇唔夠十秒彈我app

有無更新呀個app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞