OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
有無人tgm一直有通知問題
收到通知之後一段時間之後會自己消失

我冇消失通知
但我如果唔理個通知 佢隔一排又會自己響多次
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦

好似只係相機新少少?

Cpu snapdragon 836
Gpu adreno 540
前後Dual camera
大電
如果fix埋觸控遲緩 真係完全屌打iphone7plus
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦

好似只係相機新少少?

Cpu snapdragon 835
大電
想問下之前係咪發佈會當日就同時發售?
定係好似Apple咁發佈同發售分開
新手乜9都唔知 近排發現呢個牌子唔錯 但想問下係咪都係等one plus 5出最好? 同埋如果壞左要點 香港有冇維修站之類? 因為我用咩機都成日整壞
有冇3T巴打更新完7.1.1後
有時會開唔番機 打完pw就無限loop個畫面
之後要熄多幾次先開得番 都係碰運
屌而家唔敢熄機呀搞到
新手乜9都唔知 近排發現呢個牌子唔錯 但想問下係咪都係等one plus 5出最好? 同埋如果壞左要點 香港有冇維修站之類? 因為我用咩機都成日整壞

香港係借用Acer 既維修站,佢地好似會打包送上大陸(OnePlus總公司)整
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦

好似只係相機新少少?

大電

其實ONEPLUS 3T 易唔易壞?

聽聞qc一般
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦

好似只係相機新少少?

大電

聽聞qc一般

打手踩場
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦

好似只係相機新少少?

大電

come用黎計 meizu好n倍

死撚開啦

香港係借用Acer 既維修站,佢地好似會打包送上大陸(OnePlus總公司)整

已經轉咗 依家係華風

已經轉咗 依家係華風

姐係壞左要拎去華風既維修站整?
入黎睇下買唔買3T
點知見到咁多負評

等5啦

好似只係相機新少少?

大電

come用黎計 meizu好n倍

屌你老母
幾時出呀
但又驚第一手瀨野
部G pro2就快死啦
想問下各位 3t的 touch latency fix左未?(姐係你手指郁同screen 跟住respond的time gap)

係咪係最新版本OOS fox了?

定還是都係手指郁左先 個芒先識跟住郁?

利申 iphone user, 想轉android但唔想有touch latency 因為iphone個screen response真係好似貼住手指咁 唔會有時間差

有冇人解答到
想問下之前係咪發佈會當日就同時發售?
定係好似Apple咁發佈同發售分開

我都想問 但係會唔會一開售果期keep住賣晒
想問下各位 3t的 touch latency fix左未?(姐係你手指郁同screen 跟住respond的time gap)

利申 iphone user, 想轉android但唔想有touch latency 因為iphone個screen response真係好似貼住手指咁 唔會有時間差

有冇人解答到

唔知點答你好喎 無對比情況下我都唔知個latency有幾大
只可以說我覺得無乜問題,咁算唔算答左你

有冇人解答到

完全唔覺有

有冇人解答到

完全唔覺有

得登同iphone比會有少少,但個種差距應該用3-4日就唔覺,真係好介意個少少我勸你就唔好轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞