OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
有冇人試過有壞機? 同埋1+5 應該7月出,等唔等好?但係第一批貨通常QC差D

係咪真係咁少壞機,上網search過都唔見有人講

我早排用左幾日就壞左個mon
拿拿聲攞上個維修中心整

幾日就退喇

醒唔起可以退機, 淨係換左個mon就算

整左幾錢
mon貼都真係幾難搵
一係入塵一係遮唔哂個mon
有冇人有mom貼推介,除左官網

用番普通膠貼算啦

膠貼會痴得好過玻璃
mon貼都真係幾難搵
一係入塵一係遮唔哂個mon
有冇人有mom貼推介,除左官網

用番普通膠貼算啦

膠貼會痴得好過玻璃

即係類似跟機果張
各位出街叉oneplus 3用咩尿袋?
想買尿袋但邊款係叉得快

部機普通叉唔記得係唔會超過1.8定係2A
我用過幾隻牌子寫著2A既尿袋都係一分鐘1%左右,條線似乎比較重要
各位出街叉oneplus 3用咩尿袋?
想買尿袋但邊款係叉得快

部機普通叉唔記得係唔會超過1.8定係2A
我用過幾隻牌子寫著2A既尿袋都係一分鐘1%左右,條線似乎比較重要

普通叉得1.5a
Google play 服務 成日偷偷地著GPS chur曬我d電,有冇方法解決?

privacy guard度 deny google play location access?

not working

有冇人好似我咁,突然光速無電

有冇人好似我咁,突然光速無電

喺你訓教嗰陣時冇電?
有冇人試過有壞機? 同埋1+5 應該7月出,等唔等好?但係第一批貨通常QC差D

係咪真係咁少壞機,上網search過都唔見有人講

我早排用左幾日就壞左個mon
拿拿聲攞上個維修中心整

幾日就退喇

醒唔起可以退機, 淨係換左個mon就算

整左幾錢

都冇入水及明顯損壞, 佢地免費換個mon俾我
岩岩買左3T
安兔兔驗機就話假,但上官網打個IMEI就話真,係咩問題
岩岩買左3T

係邊買
MK好景,A3003,android入面既imei係後面貼既IMEI2
跑分又正常
MK好景,A3003,android入面既imei係後面貼既IMEI2
跑分又正常

安兔兔可能唔準
岩岩買左3T

信官網點都好過信安兔兔掛

好撚薄 防刮花多少有用 防撞就靠3t個moon了
貼埋唔識痴嘅應該買多兩張

已修成正果遠離玻璃貼
張玻璃貼入左塵!!!我諗我遲啲用番膠貼算了
如果OP3T可以改到mback咁就真係超正, 左手手指公㩒back掣好攰

有冇白邊

膠貼痴得好唔會
原裝木機殼好用嗎?
法唔法國更新左部機好熱
有冇人岩岩收到oneplus 張$10 coupon

前個星期買完機,依家自比
有冇人岩岩收到oneplus 張$10 coupon

前個星期買完機,依家自比

同埋岩岩我發現, 前幾個星期比左個ONEPLUS 2 / X 配件半價Coupon code, 其實買其他野都一樣半價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞