OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
想問3t有冇咩case 推介
而家買3T是否不智
而家買3T是否不智

我上星期買
點解我個部上網訂個部黑色3t無黑色個個wallpaper既?

有無人可以答下我

係咪你未升oos 4.1.3
有冇人知點解官網冇左玻璃貼賣
我想問有無人試過呢個軟mon貼?

我而家張mon貼又入灰又有黑邊真係頂唔順

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.87.FW1IBg&id=544065636391&ns=1&abbucket=13&skuId=3333637741942

垃圾唔好買,軟貼一係原裝一係gor
各位部Oneplus用咩鍵盤,內置個個伏伏地
各位部Oneplus用咩鍵盤,內置個個伏伏地

google粵語
請問one plus 3T 既殻邊到有現貨賣
同想問會否提早送到?
因為佢送到日期個日好似屋企冇人

好似用順豐,可以話自取。

點樣選擇自取?
我琴晚先落單而家仲processing

等佢出左貨比順豐就打去轉自取

Thx 咁樣機殻邊到有得買?

深水址黃金門口,但好貴,普通透明弱膠都賣$80
福仁$39 硬殼造工唔錯
請問1+3T好唔好update到最新版本? ,好怕食電
有冇人覺得相機同圖庫logo麻麻地,有冇得搞搞佢

大把 launcher 有得轉 icon

大把 launcher 有得轉 icon

原廠Launcher都有
Launcher 設定 - 套件 可以成套換
長禁app icon - 右上角編輯 可以逐個換
想問open beta 電量在3T 是的否有改善?

穩定版唔知,公測版嘅話啲人話open4最好

穩定版唔知,公測版嘅話啲人話open4最好

thanks, 佢依家有 個30mb 既,我唔up 住了
等出左再新版本先
想問下有無玻璃mon貼推介 之前上淘寶買個啲好撚廢掂下都會裂
點解我個部上網訂個部黑色3t無黑色個個wallpaper既?

有無人可以答下我

係咪你未升oos 4.1.3

我仲係3.5.4
巴打係4.1.3 有黑色wallpaper?
有無圖睇下 好似我咁cap上黎呀
而家買3T是否不智

我上星期買

上星期不智+1
想問下有無玻璃mon貼推介 之前上淘寶買個啲好撚廢掂下都會裂

最近部機 唔識待機
一晚無30% 電

Hang with OnePlus
而家買3T是否不智

我上星期買

上星期不智+1

明智的我等新機出左先買

X2
等op5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞