OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
唉 今晚幫老母部op2 刷左linage 14.1 算

1+ 好似當冇出過 op2, opx 咁

Opx先慘 出完半年之後話唔會再有新版

個陣仲推薦左比親戚買,雖然佢地都用得好開心,但個更新去到上年就停晒

今朝刷左lineage 落去, 佢個新boot logo真係嚇死人

咁撚似中毒之後d公仔

個logo會係下個update會變返正常,因為呢個update係愚人節update
我部Nexus 7 2013係咁,好核突
你地啲殼係邊買

冇mon貼裸跑緊

淘左個rosewood

Kevlar 用左差唔多成年 極度滿意
你地啲殼係邊買

冇mon貼裸跑緊

淘左個rosewood

我都係用kevlar
係福仁見到有
你地啲殼係邊買

冇mon貼裸跑緊

淘左個rosewood

我都係用kevlar

用完個原廠殼鏡頭都係凸出黎?
係福仁見到有

淘寶廿雞三張果款姐
我想問唔知點解我宜家一解鎖完佢會自動minimize番我第一下禁嘅任何制…有冇人可以救下我我clear cache咗之後有冇事一陣但好快又會一解鎖就minimize...用anti virus掃過都冇malware

淘寶買嘅還可以

真木?
係福仁見到有

淘寶廿雞三張果款姐

呢款會遮住條邊
你地啲殼係邊買

冇mon貼裸跑緊

淘左個rosewood

我都係用kevlar

用完個原廠殼鏡頭都係凸出黎?

殼高過鏡頭少少
有冇1+3巴打gps好差
之前都仲ok近兩次更新後就差左好多
開左gps google map都sense唔到
但重新開機之後就ok返,但幾日唔reboot就又重覆上述情況
但重新開機之後就ok返,但幾日唔reboot就又重覆上述情況

開wifi會定位快d
我想問唔知點解我宜家一解鎖完佢會自動minimize番我第一下禁嘅任何制…有冇人可以救下我我clear cache咗之後有冇事一陣但好快又會一解鎖就minimize...用anti virus掃過都冇malware

有冇cap圖?

開wifi會定位快d

開埋啦差在未開藍芽
仲有起街會好啲嘅
但一室内就算起個窗隔離都唔掂
update 完 都唔係打機電量都係倒水咁去
近排用dash charge部機都會一齊升溫

有無人一樣會係咁?
lm

有無人一樣會係咁?

push

有無人一樣會係咁?

push

咩app? 今晚試下

有無人一樣會係咁?

push

咩app? 今晚試下

GSam Battery Monitor
有冇得淘個平平地既dush 3腳插頭
想放係公司叉電
有冇推薦
有冇得淘個平平地既dash 3腳插頭
想放係公司叉電
有冇推薦
有冇得淘個平平地既dash 3腳插頭
想放係公司叉電
有冇推薦

要平就買兩腳dash/ vooc火牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞