OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
有冇人知唔root 點睇wake lock 瞓醒冇左七成電

裝betterbatterystats 再用adb攞權限
詳情google有曬步驟

GSam battery monitor都可以裝 方法一樣

Op5幾時先出呀 等得好苦
op3t 今日到貨
6gb ram 唔係講笑,堅順
打機都順但係差ip7+ 少少
少熱,可接受
但半部7+ 價錢係爽

求測試電量

電量襟用黎講 夠唔夠7plus咁癲?

未測試,但無期望電有7+ 表現
試完再報告
op3t 今日到貨
少熱,可接受
但半部7+ 價錢係爽

求測試電量

試完再報告

等你報告

SOT做到7個鐘都收貨
有無人長期部機都好熱?
op3t 今日到貨
少熱,可接受
但半部7+ 價錢係爽

求測試電量

試完再報告

等你報告

SOT做到7個鐘都收貨

粗略估計都有7+ 電量 8 成嘅

裝betterbatterystats 再用adb攞權限
詳情google有曬步驟

GSam battery monitor都可以裝 方法一樣

屌今晚搞搞佢
有無人長期部機都好熱?

係咪長開左google auto backup?
有無人長期部機都好熱?

長期係涷既,基本上,無咩特別既 Apps ,都唔會俾 stay awake.
有無人長期部機都好熱?

長期係涷既,基本上,無咩特別既 Apps ,都唔會俾 stay awake.

ching點阻止apps stay awake?
屌,忍唔住換左3t了
好撚爽
屌,忍唔住換左3t了
好撚爽

我尋日到手,係幾爽
6gb ram萬歲
有冇人都係成日播播下歌部機會自己stop左個播歌app 搞到要我開返個app再播過?

我用過幾個播歌app都係咁
doze mode off左
battery optimization都閂埋
greenify又冇加個播歌app入hibernation list
但都係一樣會自動stop

有冇人有解決方法?
有冇人都係成日播播下歌部機會自己stop左個播歌app 搞到要我開返個app再播過?

greenify又冇加個播歌app入hibernation list

有冇人有解決方法?

我用player pro 聽歌, 暫時冇咩問題

有冇人有解決方法?

我用player pro 聽歌, 暫時冇咩問題

我諗應該唔關player事?
試過4 5個都係咁
有無人長期部機都好熱?

ching點阻止apps stay awake?

我用CM13, 包理
部機最近更新完後鬧鐘唔識響?
已經幾日唔響
部機最近更新完後鬧鐘唔識響?
已經幾日唔響

新出 beta7 話fix左依個bug.

有冇人有解決方法?

poweramp無未現呢個問題
Op5幾時先出呀 等得好苦

個發佈會有期未?

未呀屌
Device OnePlus 3T

Version Open Beta 7

Update time 2017-05-16

What's new:

Fixed duplicate contacts after upgrade

Fixed Contacts search function bug

Fixed alarm clock ocassionally not ringing

Fixed app crashes

Fixed display issue under black and white theme

Optimized power consumption
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞