OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
個相機影到好濛咁,有冇巴打都係咁

擦下個鏡頭

佢係WhatsApp 入面直接影就濛

擦下個鏡頭

就算iphone都係咁 要隻手夠定

Whatsapp camera反應好慢 完全做唔到snapshot

㩒完shutter唔好郁部機住 第張相出左先郁

擦下個鏡頭

呢排影人像 塊面極撚矇 唔知乜事
話說,有冇人個community app 睇唔到3T 既post?
話說,有冇人個community app 睇唔到3T 既post?

要自己set 係 view all度
想買3T 係咪無咩消息會減價 係既話我去馬了

oneplus 機好似未試過會減?

oneplus 機好似未試過會減?

我兩星期前狗衝咗64gb
係抵玩,唯一後悔原來128gb 有midnight dark 自己唔知
幾時先有得update? 而家啲電用得好快。
而家OOS 4.1.3, 用咗两三個月左右。

停埋產喇喎

uncheck 再check 返睇到了

請問個網速display 點set ?原裝rom有嗎?thanks

請問個網速display 點set ?原裝rom有嗎?thanks

Open Beta 有,唔知stable ROM有冇
設定 狀態列 入面set
明明係recent apps 果到lock咗whatsapp但唔知點解有時清apps果陣都會清埋
你地有冇依個問題?
明明係recent apps 果到lock咗whatsapp但唔知點解有時清apps果陣都會清埋
你地有冇依個問題?

有時會
求問有冇mon貼推薦
唔想用d會有白邊既 d油都靠唔住既
你地有冇依個問題?

有時會

咁係bug定係點
whatsapp多對話 唔想清完要load一陣先入到app
求問有冇mon貼推薦
唔想用d會有白邊既 d油都靠唔住既

講左咁耐都係無 等oneplus5

如果好似右面就真係幾靚

如果好似右面就真係幾靚

深圳灣大橋
係喎OnePlus總部係深圳
而家邊度有得買官方玻璃膜
而家邊度有得買官方玻璃膜

其實官方玻璃貼好廢
唔包邊位,一星期裂左,兩星期條邊唔再癡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞