OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
而家邊度有得買官方玻璃膜

其實官方玻璃貼好廢
唔包邊位,一星期裂左,兩星期條邊唔再癡

姐係適合1+3t既係只可以用全屏膠貼??
(用緊全屏膠貼)
OnePlus 5 有望成為市場上最輕薄既手機, 規格方面將搭載驍龍835 處理器, 6GB RAM 及 2300萬雙鏡頭設計, 預載 Android 7.1.1, 售價或 2899 cny 起, 折合港元 $3311。

如果三千三就得,我一定狗衝
OnePlus 5 有望成為市場上最輕薄既手機, 規格方面將搭載驍龍835 處理器, 6GB RAM 及 2300萬雙鏡頭設計, 預載 Android 7.1.1, 售價或 2899 cny 起, 折合港元 $3311。

我急不及待想玩玩了

keep到 一直以黎 3千頭 旗艦機

之前唔係話600usd咩

都無出 點吹都得啦

都無出 點吹都得啦

里上面個$3311夠可以係吹出黎啦

之前xda同reddit有貼近oneplus的人放spec同價錢 兩邊都係話600usd for 6gb ram/64gb rom, 亦會有8gb ram版本但蝗國限定

好希望樓上個$3311 source係真 賣600usd我不如俾多少少買其他大牌子唔好?
如果64gb版本賣$3500樓下 即狗衝

應該同而家差唔多價啦

佢應該明自己個定位係邊嘅

如果影相靚好多+3500左右我都衝

3.5plug molamola

如果影相靚好多+3500左右我都衝

識食
過四千就不了
佢fb 出左op5 圖...?
android pay 除左阿信屋和pk張會員咭之外,仲有咩咭可以加入去?
佢fb 出左op5 圖...?

圖?

一加手機 微博 圖片

一加手機 微博 圖片

5有紅色我一定狗沖了~
而家部M8都因為紅色先買
8gb ram已經俾nubia首發
https://youtu.be/8Hha05QNhj8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞