OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (4)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
暑假即係幾時
想快d出, 買op5比老母..
我估個spec應該襟用掛
成日要換機過資料好煩
暑假即係幾時
成日要換機過資料好煩

比老母用成日裝埋啲大陸app就好難㩒用
電話無啦啦壞左等唔切上網運
有無現貨買
暑假即係幾時
成日要換機過資料好煩

比老母用成日裝埋啲大陸app就好難㩒用

agree, 尤其煲劇果啲apps, 電好快打柴, IPhone 都死
電話無啦啦壞左等唔切上網運
有無現貨買

ssp啦屌
岩岩換走張垃圾藍光玻璃mon貼,左右2黑邊勁粗, 遮住某d位。新果張好正,條黑邊幼左,14日後再包膠

岩岩換走張垃圾藍光玻璃mon貼,左右2黑邊勁粗, 遮住某d位。新果張好正,條黑邊幼左,14日後再包膠

淘寶?

淘寶?

係,名都比埋你,係唔係仲要link?

淘寶?

唔使 仲諗住ssp會有得賣添

始終自己痴芒貼手勢蠻蠻 痴親都硬係會入一兩粒塵仔 都係鐘意俾街外人痴

淘寶?

始終自己痴芒貼手勢蠻蠻 痴親都硬係會入一兩粒塵仔 都係鐘意俾街外人痴

ssp一定有mon貼買,但唔知岩唔岩你姐
呢張mon貼我都痴左3次先比較好少少
唔好用保險貼啦

浪費左個 mon ,祼跑又清又靚

反正大陸機二手無咩價

信我啦,咪再試 taobao 貼,浪費時間金錢

保護貼

等op5等到頸都長

部iphone6就打柴

唔知賣幾錢
超過$3500就無意慾買

我估3600 64gb
如果網上流傳個spec係真

3t仲賣緊差唔多wo

淘寶?

ssp一定有mon貼買,但唔知岩唔岩你姐
呢張mon貼我都痴左3次先比較好少少

希望到時 op5有靚ge玻璃芒貼
官方貼用左半年 2條痕 用到op5 出
btw倒水電

淘寶?

呢隻係軟貼 定 玻璃貼 ?見佢個淘寶介紹,條邊好軟咁樣。
btw倒水電

點倒法?

SOT有6~7個鐘嗎?假設只係25%亮度 長開4G

淘寶?

呢隻係軟貼 定 玻璃貼 ?見佢個淘寶介紹,條邊好軟咁樣。

玻璃貼
btw倒水電

點倒法?

未update 0411仲有 升左就無
btw倒水電

點倒法?

未update 0411仲有 升左就無

依家舊電表現點?
有無人個play store version upgrade 去7.8?
有無人個play store version upgrade 去7.8?

乜唔係自動up架咩?

乜唔係自動up架咩?

我部one plus 3t 無自動update
反而部spare 機就自動update左
呢期部機長期發熱加倒水電
op3t 今日到貨
6gb ram 唔係講笑,堅順
打機都順但係差ip7+ 少少
少熱,可接受
但半部7+ 價錢係爽
op3t 今日到貨
6gb ram 唔係講笑,堅順
打機都順但係差ip7+ 少少
少熱,可接受
但半部7+ 價錢係爽

求測試電量

電量襟用黎講 夠唔夠7plus咁癲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞