[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》

1001 回覆
183 Like 11 Dislike
LM
咁我呢種人係唔識講大話
所以我知自己做咩另一半都好清楚
有啲代入感 當初我散左冇幾耐聽翻原來個ex喺同我一齊期間 問過我best friend如果唔係我 我best frd會唔會同佢一齊
但講真 james都算係婉轉啲拒絕啫
如果我男朋友陪第二個女仔食飯
仲晚晚傾計一定係Cut丁大罪
James似係冇拒絕/唔識拒絕多d
年輕+想做好人
On
留名好好睇 一次過睇晒
James同Bitchy Kay一齊啦 兩個衰人一齊最好
如果Raymond 冇想像中咁好 就可以有多啲dilemma
Btw有啲期待Jacky同Angel
Raymond 感覺好痴情
所以,佢最後變咗你Ex.
邊打D往事係咁湧出黎,我其實打咗,又Del咗,可能係未夠勇氣打出黎。好啦,既然你想知,其實係James講嘅⋯⋯
咁你無做衰野咪得,緊係清清楚楚最好!!
聽到其實好Hurt,雖然佢無出軌,但言下之意係咪姐係對個Best Friend都有興趣?唉⋯⋯
其實當年Jessie之所以會咁問都係有D原因,不過依到無交代到。
佢似中央空調多D
Wtf

I am sorry...

或者好多人都以為係Kay (at least I was)
我都好鍾意Jacky同Angel依Pair!Double A0
究竟佢會唔會令你跌眼鏡
有依兩日係咁打咗D野又Del返,打極都好似怪怪地,卡住係依個位好耐,雖然件事已經係幾年前,但諗返都唔係好舒服,都係覺得好荒謬,都唔係好諗得通Jessie係抱住咩心態去面對James,希望今晚可以組織到出黎
慢慢嚟,最緊要唔係棄故
有d 傷口係永遠見返都會痛架,唔使逼自己,俾d時間慢慢黎
加油!重質不重量. Take your time

亦都希望你打緊呢篇野嘅同時都可以舒緩D情緒
應該話我都唔會接受呢d野

其實係最簡單話比d驚喜我都會忍唔住笑出來講
可能係呢篇文打完會諗通好多以前諗唔通既野
冇追2日,live返

想問之後lemon同k哥會唔會有返戲份?

同埋題外話,想知jessie 最後第二日有冇去考midterm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞