最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

有冇巴打一齊去學野

屌你費用全免又要收入場費

sorry,自膠

你冇錯呀 係佢另外個網站 evensi(好似係) 佢寫住 $0.00 費用 但係click入去佢個fb page就話要入場費

40人影一個model點撚樣試

有4排人
每排10個人圍住個model
第一排:哈比人
第二排:矮人
第三排:人類
最後面會有10個甘道夫用200mm影

又成班鹹蟲

諗起咩華庭
唔係屋苑
我聽到喊聲

一車車
我聽到喊聲

幾時申請專利?

第日同nikon canon平起平坐

另外想召喚外大相機製造商公關

貴公司有冇打算將相機安裝過程改到影樓或茶餐廳進行?
我聽到喊聲

你睇幾多nikon, sony
前幾日經過茶記,見到好多相機一車車咁送入去,有好多流眼淚 佢地知就快俾人改CCF...真係好慘!

相機係有靈性,幫人影相....請大家唔好改CCF! 我都已經開始戒...

SQD⋯⋯名機殞落

佢分三層sensor
都可以同beyer sensor一樣咁改?
前幾日經過茶記,見到好多相機一車車咁送入去,有好多流眼淚 佢地知就快俾人改CCF...真係好慘!

相機係有靈性,幫人影相....請大家唔好改CCF! 我都已經開始戒...

葉蛇坤水大會

但點解積蛇會落搭?

毛豆佢搵要濕腳

濕腳?

抽俑呀

只要相信業SIR

其實宜家是咪扮識影相既人都鍾意人地叫佢做SIR?

只要相信業SIR

可能以前做警察?

有fd拎左部改左全彩的機去對比,發現佢改完接收到部份IR光

估計係color intensifer之前的濾色玻璃

http://www.hoyafilter.com/hoya/products/coloredfilters/redenhancerintensifier/

唔怪得話夜景強
原來因爲係IR
夜晚無乜紅外線反射

即係月光機

見光死!

咁樣的話:如果影……例如一個剛跑完步既人,或者真是走去影運作緊既微波爐,應該都會好似有團光圍住咁?

利申:物理從未合格過

話時話今晚放工食乜好呢?

一齊去鋸扒啦

以連登來講
結果肯定最後得我去學野

上星期已經有連登仔去左

有無做test?

Btw 護主犬

有名你叫
癲佬

有fd拎左部改左全彩的機去對比,發現佢改完接收到部份IR光

估計係color intensifer之前的濾色玻璃

http://www.hoyafilter.com/hoya/products/coloredfilters/redenhancerintensifier/

唔怪得話夜景強
原來因爲係IR
夜晚無乜紅外線反射

即係月光機

見光死!

咁樣的話:如果影……例如一個剛跑完步既人,或者真是走去影運作緊既微波爐,應該都會好似有團光圍住咁?

利申:物理從未合格過

話時話今晚放工食乜好呢?

一齊去鋸扒啦

以連登來講
結果肯定最後得我去學野

上星期已經有連登仔去左

有無做test?

Btw 護主犬

有名你叫
癲佬

Wow wow wow wow wow wow .......
冇我哋嘅葉蛇主宰相機業,呢個世界唔會有單反無反!
多得葉蛇開恩普照,我哋先有相影!
葉蛇係我哋啲紅太陽,我哋要誓死保衛!

SQD⋯⋯名機殞落

佢分三層sensor

求鳩其換咗最出面果塊玻璃咋嘛
反正拎得去改既本身都係弱視架啦

只要相信業SIR

佢自稱葉sir 好厚面皮
之前佢同東昇老總嘈

只要相信業SIR

之前佢同東昇老總嘈

同老總嘈?講多啲嚟聽下
改CCF 拍片有冇幫助?

絕對有,能夠做到的話
就唔單係業界第一了
至少我唔覺得媒體公司有咁做過

利申:媒體公司前員工
改CCF 拍片有冇幫助?

我都想知
我公司部Phantom High-Speed Cam想改CCF
唔知有無得改同收幾錢

SQD⋯⋯名機殞落

佢分三層sensor

求鳩其換咗最出面果塊玻璃咋嘛
反正拎得去改既本身都係弱視架啦

果架成架拆哂啦已經

所以,我好慶幸我識著班影相既朋友都正正常常

鏡,可以考慮二手
body,你要的話自己買,唔好問我

係有原因既。應該係。

只要相信業SIR

之前佢同東昇老總嘈

同老總嘈?講多啲嚟聽下

東昇?我已經唔只一次見過佢老頂屌鳩人。
都係講錢呀,收幾多果D咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞