最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
我有朋友cap到圖,佢係茶餐廳改⋯⋯
癡線⋯⋯跌左粒午餐肉入去都唔知

有屋企唔去去茶記,間茶記又會咁就佢

試下如果達叔喺茶記開檔抹鏡應該俾人屌到反皮
可能係玻璃份子細左,所以成像好左掛

係呢啲環境改..莫講F22
睇怕F5.6都見到塵。重要夾住係中間抹唔走

再加上免費贈送死皮, 手指紋, 皮油
換完肯定咩鏡影都出到leica glow
茶記無塵濕

人地改鏡改到上報紙,班報紙佬唔知頭唔知路又覺得佢好勁

其實佢係行內出左名改鏡要人幫手執手尾

人地改鏡改到上報紙,班報紙佬唔知頭唔知路又覺得佢好勁

其實佢係行內出左名改鏡要人幫手執手尾

我影相成日上報紙,出名廢柴

比$租位唔可以咩?

一部收千八,一日改十部夠哂比租
冇三上一按
冇官理交冇電費交
朋友供應笑話

其實葉蛇係咪改埋視網膜?

真係笑左

出事了

出事了

都唔係第一個出事啦...好想知拎部leica去改果d係咩心態

出事了

都唔係第一個出事啦...好想知拎部leica去改果d係咩心態

嗰啲照樣覺得係聖物
多咗條散光就當係寶
拜偶像呀依家?
二手市場唔敢收就知道發生乜事
每一種技術,都係應該通過好大量測試,
攝影除左睇張相效果,
仲應該有數據作為根據,例如光量,
等無論係攝影專家或者新手都可以通過一些標準去知道果個modification是咪正確,
是咪對影出來影像的有提升。

我唔識改機,我只覺得憑一堆打手(後生定唔後生我唔理)吹奏話好,講到好似你唔接受就係你唔識野咁,正常嘅社會應該一早收皮。

我假設茶餐廳係無塵環境先咁覺得啦。

香港幾時搞大鍊鋼?
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去
唔好叫扒餐以免有油煙升起

ok?
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去

ok?

ON9
唔能用鐵板隔離班粉膠唔能我攬女鋸和牛~

我條會女詐形的嗎, 比多20皮唔能~~~"JAR JAR 聲"
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去

ok?

報章標題:香港隱世無塵室 深藏茶餐廳五十載
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去

ok?

ON9

我條會女詐形的嗎, 比多20皮唔能~~~"JAR JAR 聲"

我有感聽晚會全場鐵板餐
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去

ok?

報章標題:香港隱世無塵室 深藏茶餐廳五十載

咁撚蘋果feel
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去

ok?

ON9

我有感聽晚會全場鐵板餐

突然想鋸扒
茶記無塵濕

如果你去幫襯茶餐廳食野
你唔好星期四去
如果你要星期四去

ok?

ON9

我有感聽晚會全場鐵板餐

突然想鋸扒

想要黑椒汁coating定蒜蓉汁coating?
Paper coating ,
Paper coating ,

呢隻版嘅CCF影出嚟有黑色粒粒,仲會實色咗添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞