最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

人地為另類科學留下歷史證據呀 快跪拜

知唔知leica, sony, canon, nikon是咪有人來搵佢傾? 

實係啦,啲玻璃蔡司中國股份有限公司嚟嘅

合資啦或者
leica, sony, canon, nikon, fuji都發現自己咁耐以來都不及香港大鍊鋼好

乜sir即刻笑鳩班成日搵德國日本打飛機果班影相佬

知唔知leica, sony, canon, nikon是咪有人來搵佢傾? 

合資啦或者
leica, sony, canon, nikon, fuji都發現自己咁耐以來都不及香港大鍊鋼好

國家終於都有任務俾你啦

合資啦或者

國家終於都有任務俾你啦

聽講葉蛇是獨派喎

菜司中國有限責任公司

合資啦或者

國家終於都有任務俾你啦

咁菜黑賤可以收皮?
利申:含撚mode on

菜司中國有限責任公司

中国幾時唔係有限責任

合資啦或者

國家終於都有任務俾你啦

聽講葉蛇是獨派喎

關我撚事咩屌你

合資啦或者

國家終於都有任務俾你啦

聽講葉蛇是獨派喎

關我撚事咩屌你

原來葉蛇真係毒派好野

聽講葉蛇是獨派喎

關我撚事咩屌你

理條柒頭做乜?封撚左佢算啦。
係識講政治既一早出左去講啦,
條友講下D無關野幫緊人拉開話題,
唔洗理佢啦。
出貼不出圖

純文字討論化

聽講葉蛇是獨派喎

關我撚事咩屌你

唔洗理佢啦。

最重要係回覆此貼,咁咪推po囉

聽講葉蛇是獨派喎

關我撚事咩屌你

唔洗理佢啦。

推po冇乜用,佢話是Jacky Ko問題,
哩個人係幫乜SIR整機,定係收客?
如果我認真睇的話,
似乎應該留意Jacky Ko哩條友,
佢有份整CCF機。
而這門生意,照佢講,我理解:
熱血公民係有份參與改CCF相機。

但我感覺唔到熱血公民有份參與,
我只覺得拉開話題唔好提搞CCF條友,
同埋變相令想買二手相機既人唔知道自己有機會買到CCF相機,
而係不知情。

以上。

聽講葉蛇是獨派喎

關我撚事咩屌你

唔洗理佢啦。

推po冇乜用,佢話是Jacky Ko問題,
哩個人係幫乜SIR整機,定係收客?
如果我認真睇的話,
似乎應該留意Jacky Ko哩條友,
佢有份整CCF機。
而這門生意,照佢講,我理解:
熱血公民係有份參與改CCF相機。

但我感覺唔到熱血公民有份參與,
我只覺得拉開話題唔好提搞CCF條友,
同埋變相令想買二手相機既人唔知道自己有機會買到CCF相機,
而係不知情。

以上。

錯撚晒

係Jacky Ko呢隻死熱狗踩我場在先
所以佢做乜我都反佢

十分簡單
屌,你班本土獨派啲私怨我唔撚想知,咁鐘意屌嗰條友屎忽去CC台俾你屌到佢反皮囉,乜都關條友事,唔理條友就係唔理政治,屌你咩,翻去圍爐私怨飽佢
屌,你班本土獨派啲私怨我唔撚想知,咁鐘意屌嗰條友屎忽去CC台俾你屌到佢反皮囉,乜都關條友事,唔理條友就係唔理政治,屌你咩,翻去圍爐私怨飽佢

估到佢想搵開話題
等人就算google到
見到都唔係果D野就唔睇啦

BLOCK 7 佢最好
補圖先

如你所願我直剷上去
乜宜家攝影搞到咁。 同賣千蟲解藥有得揮

唔知點解香港人玩乜都係咁。十幾年前玩音響投影又係 巴斯光年又係俾人捧到上神抬 連幾舊水支那DVD 機 headphone 都俾佢炒起 有人班傻佬信

唔知點解香港人玩乜都係咁。十幾年前玩音響投影又係 巴斯光年又係俾人捧到上神抬 連幾舊水支那DVD 機 headphone 都俾佢炒起 有人班傻佬信

一係屎忽痕一係缺乏信心,一係缺乏認同

音響有換膽
攝影有換片

數碼濾鏡係唔係CCF

數碼濾鏡係唔係CCF

膠左 睇漏apps字...

數碼濾鏡係唔係CCF

人心惶惶
今個星期四有無人落去討教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞