最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
佢最平改邊部機?平嘅話又唔介意同佢玩下

部部都平

CMOS 來來去去都係個幾個size

我覺得改虧架相機不如一野掟爛佢拍條片仲型
諗起謝停風當年

十二道葉光

可能有十二門徒添

而家點只

好好的一部PEN F就咁廢左

no la,可以影埋紅外線紫外線呀。
佢最平改邊部機?平嘅話又唔介意同佢玩下

部部都平

CMOS 來來去去都係個幾個size

我覺得改虧架相機不如一野掟爛佢拍條片仲型
諗起謝停風當年

十二道葉光

可能有十二門徒添

而家點只

邊度有咁多傻hi仔架,道聽途說

都係正正經經搵部機平價機身專職玩IR好過
自己買塊玻璃收部二手M43番屋企一邊打邊爐一邊換都好
利申:曲

我都諗住二手150-200蚊收幾架sony返來學影UFO
利申:直

我都諗住二手150-200蚊收幾架sony返來學影UFO
利申:直

出貼不出圖
出貼不出圖

純文字討論化
出貼不出圖

用念力已經改好左啦
出貼不出圖

用念力已經改好左啦

冇問題的。

因為,如果買二手係同二手店買,
責任去左二手店度。

買到咁既相機想告佢冇難度啦~

網上賣家就可能難告些少,用太空咭聯絡已經搵唔到啦。

真係唔關乜sir事喎。
出貼不出圖

用念力已經改好左啦

冇問題的。

責任去左二手店度。

真係唔關乜sir事喎。

改完過左海就神仙啦!二手第一樣唔再係問shutter count, 係有無屍屍過
出貼不出圖

用念力已經改好左啦

冇問題的。

責任去左二手店度。

真係唔關乜sir事喎。

改完過左海就神仙啦!二手第一樣唔再係問shutter count, 係有無屍屍過

如果嗰條友係信徒應該會引以為傲,一定會認有CCF過,不斷攞嚟打飛機,所以信徒應該會比較誠實
出貼不出圖

用念力已經改好左啦

冇問題的。

責任去左二手店度。

真係唔關乜sir事喎。

如果嗰條友係信徒應該會引以為傲,一定會認有CCF過,不斷攞嚟打飛機,所以信徒應該會比較誠實

你都
出貼不出圖

用念力已經改好左啦

冇問題的。

責任去左二手店度。

真係唔關乜sir事喎。

打飛機都好過Jacky Ko呢啲反骨食屎狗

我反而等睇有人買左哩類相機
唔知發現左會點?

我再強調有些野真係前輩又唔一定係錯(雖然用菲林相做法完全套入數碼真係 ):

永不買二手Body

人地為另類科學留下歷史證據呀 快跪拜

知唔知leica, sony, canon, nikon是咪有人來搵佢傾? 

知唔知leica, sony, canon, nikon是咪有人來搵佢傾? 

實係啦,啲玻璃蔡司中國股份有限公司嚟嘅

蔡司響香港得亞太有限公司
中國股份可能係冒牌

蔡司響香港得亞太有限公司
中國股份可能係冒牌

Sor,係遠東先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞