最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
有無人去過老鳳聚,係咪一班大叔對住堆鏡打j

同埋個成日唔影樣影波個位長毛

好似叫渣哥

一次半次就好笑
一個禮拜po 五日就係無聊

好似叫渣哥

大狀黎,小心變某人

fb compress左都見到soft到....

大家買二手機真係千萬要小心

飛機鏡都咁soft?

好似叫渣哥

大狀黎,小心變某人

流氓律師

飛機鏡都咁soft?

飛機鏡只係好似gopro咁影低個機師打爆左幾多架飛機,唔係空拍用

空拍鏡成噸重,裝係機腹影的

好似叫渣哥

大狀黎,小心變某人

流氓律師

哦原來係咁

飛機鏡都咁soft?

飛機鏡只係好似gopro咁影低個機師打爆左幾多架飛機,唔係空拍用

空拍鏡成噸重,裝係機腹影的

利申未玩過改鏡,長知識了
班友到今時今日都攞CCF個牌頭打飛機,又話要整貼紙,快啲整添呀,俾我哋辨認下啲濕尻CCF機都好吖
成日時班中坑圍威喂真係笑料日日出
永遠唔嫌多,為生活增添樂趣
依家依本同邪教寶藥黨冇分別
個group有個長毛肥佬好核突,個樣好咸濕

總之做人低調啲啦
大概知道佢點樣改,得啖笑
影埋D垃圾相搞咁多野。
早兩年有炒鏡果陣入左呢個谷
成日都賣d 舊鏡俾呢班呀叔, 佢地好多水魚同埋真係幾千蚊買黎當玩具 個個都係終極器材撚
有錢無野做嘅境界唔係人人做到, 想當年賣鏡利潤可以係賺1倍
而家熱潮減退, 又多左人炒鏡, 無玩好耐
早兩年有炒鏡果陣入左呢個谷
成日都賣d 舊鏡俾呢班呀叔, 佢地好多水魚同埋真係幾千蚊買黎當玩具 個個都係終極器材撚
有錢無野做嘅境界唔係人人做到, 想當年賣鏡利潤可以係賺1倍
而家熱潮減退, 又多左人炒鏡, 無玩好耐

枝死馬50.4一向都係外星科技, 關改filter春事...
枝死馬50.4一向都係外星科技, 關改filter春事...

唔知係art定係舊果支,art就係otus級的sharp

我部菲林機換左CCF,睇下幾sharp?
影埋D垃圾相搞咁多野。

Agger
串佢還串佢
佢啲高iso相好似真係無乜noise
有無最新蕭析
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞