最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
A9出咗,又可以見到一車車日日a7ii由茶記運出嚟

A9出街之後,應該有人攞A9去茶記改機
大拿拿35K

成班信徒個個咁多閒錢
你慌唔會有一兩個買部A9 獻祭俾葉神

之後又會話得佢一個仲要係第一個識改A9 ccf
好心班柒頭中坑咪攞影衰攝界啦,啊豬啊狗影張sharp相囉嚟聞到J毛都數到就係靚相要啊sir前啊sir後
乜撚嘢料呀佢哋,冇錢洗洗埋去呢啲濕尻地方,影垃圾相都可以叫sir
講左咁耐D友改完都只係得D所謂 "試機相"
其實D友改完係咪就放返入防潮箱唔影架啦? 到底有無D真係 "作品" 可以睇下

A9出街之後,應該有人攞A9去茶記改機
大拿拿35K

成班信徒個個咁多閒錢
你慌唔會有一兩個買部A9 獻祭俾葉神

之後又會話得佢一個仲要係第一個識改A9 ccf
好心班柒頭中坑咪攞影衰攝界啦,啊豬啊狗影張sharp相囉嚟聞到J毛都數到就係靚相要啊sir前啊sir後
乜撚嘢料呀佢哋,冇錢洗洗埋去呢啲濕尻地方,影垃圾相都可以叫sir

問題係佢地d相under曬都話曬

影到d model樣樣衰衰咁

Jacky Ko正一垃圾
其身不正重口響響話人
又有新相睇
隻色......真係好左 ?

另外點解 A7R2 仲有 A7一代的飛碟光/ufo flare嫁, 原廠唔係一早解決左咩

其實佢呢張係咪直出架
因為覺得個啲色好似有種android 機內置effect 咁
利申唔係好識聞相
又有新相睇
隻色......真係好左 ?

另外點解 A7R2 仲有 A7一代的飛碟光/ufo flare嫁, 原廠唔係一早解決左咩

我以為啲信徒全部都係廢中

其身不正重口響響話人

你一係就提出理據
唔好淨係單打打

原來你就係Jacky Ko
柒頭皮

隻手暗位搞到好似中毒咁撚樣
上面啲飛碟

呀蛇好勁呀,改完連太空ufo都影到

即係明明iso200都要用400先影到?
我更關心改完唔想要既相機是會點處理。

其身不正重口響響話人

你一係就提出理據
唔好淨係單打打

柒頭皮

你有留意下post都知邊個係啦
咁都可以話係我

係唔係我就唔知
我就肯撚定同佢呢條叛徒誓不兩立

A9 祭祀準備

其身不正重口響響話人

你一係就提出理據
唔好淨係單打打

柒頭皮

你有留意下post都知邊個係啦
咁都可以話係我

係唔係我就唔知
我就肯撚定同佢呢條叛徒誓不兩立

其實我都係想知點解佢係叛徒姐

去政事台問

A9 祭祀準備

又sony, 會唔會攪到兩sir對決

A9 祭祀準備

又sony, 會唔會攪到兩sir對決

邊個話sony唔掂到要拆filter先得?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞