最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
前高登都有隻明明係狗叫自己做貓仲有一班人吹奏佢係 SIR 啦
前高登都有隻明明係狗叫自己做貓仲有一班人吹奏佢係 SIR 啦

我淨係知佢識含撚
前幾日經過茶記,見到好多相機一車車咁送入去,有好多流眼淚 佢地知就快俾人改CCF...真係好慘!

相機係有靈性,幫人影相....請大家唔好改CCF! 我都已經開始戒...

只要相信業SIR

其實宜家是咪扮識影相既人都鍾意人地叫佢做SIR?

佢自稱葉sir 好厚面皮
之前佢同東昇老總嘈

同老總嘈?講多啲嚟聽下

老總之前已經同佢係舖頭有過節
咪又係借鏡 買鏡嘅事
之後老總直情係葉蛇facebook 屌佢唔識改鏡
佢真係唔識改
香港真係好多偽科學既旁門左道
佢真係唔識改

分分鐘車床都唔識用

啱啱入黎loop 左兩下,對相機都無咩野認識,但我都睇得出,佢真咁有野識改cmos, 改玻璃,佢老早比canon, nikon ,Leica果啲 請左啦, 撚有時間係你班友面前打飛機咩
佢真係唔識改

分分鐘車床都唔識用

啱啱入黎loop 左兩下,對相機都無咩野認識,但我都睇得出,佢真咁有野識改cmos, 改玻璃,佢老早比canon, nikon ,Leica果啲 請左啦, 撚有時間係你班友面前打飛機咩

有可能各大牌子第日出專for香港市場,冇filter型號,平返一二百蚊咁都唔定。

條友仲死撐改左有得復原
仆街喇,以後係咪唔好買二手機?
尤其係呀叔機
尤其係呀叔機

好難check,你諗你

佢仲串到話咁驚死唔好買二手野
尤其係呀叔機

好難check,你諗你

佢仲串到話咁驚死唔好買二手野

人地SIR來架

ebay

二手區隨時中獎

ebay

二手區隨時中獎

Leica有冇派人來香港傾專利?

條友仲死撐改左有得復原

對香港之星葉sir黎講係無野無可能既
去左睇佢fb
條友原來係共狗黎
共狗一定係賤種黎架啦
下面條護主犬
我覺得啲護主犬仲黑人僧過佢本尊
下面條護主犬

No la,阿"SIR"心聲就真。
下面條護主犬

No la,阿"SIR"心聲就真。

要買二手body既巴打,應該接受到既我覺得就。

反正去到德國相機日本相機,一定都係不外如是的。
LEICA都係垃圾而已。

期待相機大鍊鋼來臨。
我有朋友cap到圖,佢係茶餐廳改⋯⋯
癡線⋯⋯跌左粒午餐肉入去都唔知

有屋企唔去去茶記,間茶記又會咁就佢

試下如果達叔喺茶記開檔抹鏡應該俾人屌到反皮

係呢啲環境改..莫講F22
睇怕F5.6都見到塵。重要夾住係中間抹唔走

再加上免費贈送死皮, 手指紋, 皮油
換完肯定咩鏡影都出到leica glow

屌你老母,茶記改機
日本仔整個無塵工廠出黎把撚?
係茶餐廳改呢下真係
D友又會肯俾佢咁做

痴撚線,聽到話改機去茶記改
有腦既都知出事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞