最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

多得佢地唔少
諗住sony出新機入返部a7ii

拆黎拆去 改黎改去
仲咁理直氣壯

雖則啲機鏡佢地買左
鍾意點都得

係,唔放的話,
佢十架相機合一都得。

唔出聲放返出去,
是咪都得?
算唔算呃人?

好彩我唔係nikon又唔係sony

佢班水魚連sigma都唔放過, 邊有得你好彩

暫時唔理Fuji

佢有改過Fuji架

Canon 5D 都有改過

5d宜家唔值錢啦

MK 3都有份呀

係,唔放的話,
佢十架相機合一都得。

唔出聲放返出去,
是咪都得?
算唔算呃人?

好彩我唔係nikon又唔係sony

暫時唔理Fuji

佢有改過Fuji架

5d宜家唔值錢啦

MK 3都有份呀

MK4都有啊屌
我諗唔明拎部5D4去改條友係咩心態

其實係我隻眼有問題定係班茶記亞叔色弱 ? 偏紫偏到禁都話正

最好有果座野原相睇先可以對比。

燈柱係人都知銀色所以大家一睇就知。

暫時唔理Fuji

佢有改過Fuji架

5d宜家唔值錢啦

MK 3都有份呀

MK4都有啊屌

Leica S2 都有
等睇改GFX

冇架啦,提下新手買機想買二手班巴絲打好過啦。
仲諗住罪大出新機,買返部二手a7 2代個d機, 而家即係唔駛諗

搵部仲有保
未過保應該無傻仔走去改

「師父話還原咗保養都睇唔出」

係接棍果個睇唔出
果陣真係唔荒唔掙扎

叫賣家一齊拎上sony check
買二手勞都係咁

結果交易告吹囉~咁麻煩

真是正經冇改機又放唔到
年輕/學生又唔敢買

毒呀

btw,星際果d二手舖會派人同你驗機咩?

暫時唔理Fuji

佢有改過Fuji架

5d宜家唔值錢啦

MK 3都有份呀

MK4都有啊屌

有錢亂咁洗。唉,叫我收開二手機玩嘅窮L點算。我唔想買到部改裝機呀

暫時唔理Fuji

佢有改過Fuji架

5d宜家唔值錢啦

MK 3都有份呀

MK4都有啊屌

再講呀,canon 原廠做到咁利害一早做咗。洗唔洗你自己走去改

唔會有原相架

唔會有原相架

我知

唔知大廈係咩名唔係我試下GOOGLE下睇下座野係點
不過硬係覺得好似好多紫色咁
可能我錯覺

唔會有原相架

個條友最近po 左幾張試機相, 寫啲野我唔係好睇得明
一齊炒冧個二手巿場
相關人士會搵始作俑者找數
一齊炒冧個二手巿場

炒死埋班新朋友

以後真係講二手相機講iphone, samsung, LG相對比較安全
一齊炒冧個二手巿場

Good idea , 二手機無人買。邊個最開心
一齊炒冧個二手巿場

炒死埋班新朋友

以後真係講二手相機講iphone, samsung, LG相對比較安全

菲林相機安全d
手機二手都好多鬼野[

唔會有原相架

我知

唔知大廈係咩名唔係我試下GOOGLE下睇下座野係點
不過硬係覺得好似好多紫色咁
可能我錯覺

呢隻應該係荃灣熊貓酒店對開

點郁都有架貨車係度

綠色夾住中間應該係咖啡色,行去其他位係好天,睇到明顯咖啡色。
隔離座住家樓就應該是紫紅色,佢影番紫紅色係冇咩分別的。

屌google map一個位load成分幾鐘,咩料?

天陰

好天
唔逐張QUOTE嘞

btw 其實佢對焦對邊度?好似度度都唔係咁。

唔逐張QUOTE嘞

btw 其實佢對焦對邊度?好似度度都唔係咁。

條樓梯咁紅既
開始死撐喇

痴撚線架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞