最近網上興起改cmos filter

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
好彩有人出post
唔係過多幾個月我都可能伏左

一直都唔敢改係
1-茶 餐 廳

2-顏色怪怪地,同用大陸平價垃圾CPL一樣。藍色變左clay, 白色帶紫氣。紫氣東來,大紅大紫

3-好似係sharp左,不過facebook出相去 judge 傻的嗎

大陸平cpl都唔會偏色架喇
佢咁既情況呢,好可能佢放上去塊野根本唔係玻璃係樹脂

我有一塊$50 真係藍天會變紫藍架
好彩有人出post

一直都唔敢改係
1-茶 餐 廳

2-顏色怪怪地,同用大陸平價垃圾CPL一樣。藍色變左clay, 白色帶紫氣。紫氣東來,大紅大紫

3-好似係sharp左,不過facebook出相去 judge 傻的嗎

我有一塊$50 真係藍天會變紫藍架

同ccf一樣效果
唔通上帝顯靈問佢點改CCF, 又要同你地講咩
好彩有人出post

一直都唔敢改係
1-茶 餐 廳

應該都係玻璃既,不過所有玻璃都有absorption spectrum, coating又針對不同wavelength reflect

似用錯左玻璃多d
唔識野果時咪覺得佢係神醫囉
mf 智能對焦
舊鏡重生
sony 重振雄風
我係呀叔聽到都成地精

條友開始戴頭盔

send去攝影/電腦雜誌
甚至蘋果
或者肯出錢做AB test

佢唔會肯架,一陣test出來仲差左咪倒自己米

再煲耐啲分分鐘有報紙雜誌直頭比錢買機放蛇之後ab test

推到上報放蛇

甚至蘋果

我的意思就係send資料比雜誌
等佢地買機放蛇

甚至蘋果

報紙直重用自己機去改啦
哀左照claim service

條友開始戴頭盔

嘩越收越貴,早幾個用收1400 ,依家1950

條友開始戴頭盔

茶記加我租,無計

條友開始戴頭盔

茶記加我租,無計

賣廣告唔洗$??
伊藤潤二攝影流

改衰個時, 就係按客人要求
伊藤潤二攝影流

係咪落左Film simulate
如果佢直出咁既色點接受
伊藤潤二攝影流

係咪落左Film simulate
如果佢直出咁既色點接受

色我就唔知丫
不過佢地gp 好興啲相旋過洗衣機
係咪用放頭影相就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞