有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
好難咁早話佢 以家口罩出口係難左 睇下之後一星期攞唔攞到先講
連誠哥都班唔到幾萬盒啦
仲信個生果檔可以無限貨源
買果d人都弱智架

根本要比錢先就on9
我特登解密既
佢而家無公司/戶口持有人授權開人戶口黎睇
今次就話睇佢有冇呃人
點知佢下次對咩人/公司有興趣,隨隨便便就開黎睇
代我一個大緊肚既friend post:

今日證實左一撚定係黑店

前日我想退錢 唔得 一定要今日退
點知今日我比哂單同payme record我老公去退錢 佢話要本人 其中張單都有我老公電話 而家話要有授權書先可以去

我大住個肚 我朋友湊住小朋友
請問買唔到口罩仲要拎個口罩出去退錢
處處為難去退錢
我想知個倉有乜咁撚神秘唔可以比人知
唔通平時訂生果就唔會有人偷竊咩
我就係第二批醫護
之前講第二批醫護拎到口罩機會係零
但之後又開咗勁多區間比其他人
乜撚嘢神秘口罩咁
後來全世界cut得一盒講比醫護
我到而家一盒都冇收到
淨知好多人話唔退錢當幫店主
內部本身係有監控,唔係想check就check

呢個case係因為有懷疑先check,而check佢係唔需要通知,除非係凍結戶口

定你果間既規矩有啲唔同?
留名
條死仆街仲係開post話預訂左未必有貨
Cut單機會勁高
彈出彈入係到
佢老母臭西,之前又係威係勢咁話有咩高人幫手幾萬幾萬盒貨咁拎
明明無貨係手又比人任訂,訂完比唔到人又唔退錢
仲有一班信徒/打手係到一唱一和
佢老母
依家已經同你預告定會走數
唔洗等聽日先屌啦掛
佢條撚樣
收錢就多多都收,唔見佢要人落鋪先收
退錢就要人落鋪,落到去仲可以話無現金
痴撚線
仲咁多弱智係佢到留言好人一世平安、辛苦晒
Onlun99
我唔係做銀行
“唔係恒生懷疑佢,係我懷疑佢先托朋友check下。”
乜原來街外人有懷疑,唔使經銀行/戶口持有人授權
職員就可以開黎check? 定係巴打你係佢上司授權佢check?
而佢懷疑個戶口個理由係因為人佢個fd把口?
有貨先叫人去分店比錢唔得嘅
完全冇任何理由要收左人錢先
人地好多小店尚且都唔會未有貨先收訂金
你十幾間分店咁巴閉要收?
好人一世平安真係R哂頭 雖然多數係假意奉承說話
你貨都冇收到過就當佢恩人先?
我夠可以話賣10蚊一盒比你 講渣麻 不過永遠唔會收到貨
你黎讚下我好人吖
仲好意思講人地1000蚊一盒你間生果店有良心好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞