有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
「其實佢大可以將d口罩一野放上網好似HKTVmall 咁任人買唔洗煩架」<=嘩係羅咁委屈呀!一黎你就要公內哂口罩乜規格,二黎佢只係吹佢有幾萬盒現貨唔係真係有,唔通HKTV會比佢賣期貨咁搞笑,咁我都話有一千萬個叫人比定錢先啦
咁又點,笑左,比完錢先話冇咁多貨呀麻,玩哂啦,比錢前條粉腸話有幾萬盒,
冇咁多貨又要100個區每個整幾百個庫存,on99,人地個d預訂係會寫明預訂
幫人定呃人自己知啦,屌你老母

撚狗
咁你一早就俾佢地啦,限完每人兩盒又cut,玩咩呀

心照啦, 收哂錢,揸住咁大舊錢

第二個目的就係吸人氣,搞旺水果生意

你係咪咁撚單純呀
福袋
班友已經食生果食懵晒  同d阿婆去聽傳銷一樣
教主點撚佢地都會覺得佢無錯
其實班單細胞信徒諗野好簡單

等左咁耐終於拎到盒爛鬼口罩
=教主大發慈悲
=良心店
=冇發國難財
=蝕左好多錢
=$68有盒口罩仲想點?咁叻你去搵啦,食炒價啦!

然後有人分析佢既行為有幾唔合理同點樣呃港豬
=苦主買唔到罩發爛渣
=奸商見到教主賣咁平所以搵人打壓佢

過程不停cut單
=出口限制
=優先俾咗前線、重症

到貨都不公開口罩規格、認證
=驚俾人偷
=合理,一早講左神秘

我屌
可以原文send俾消委會嗎?

應該可以報海關 利申 可以試吓打篇野出嚟 大家再cap付款記錄一齊報
睇撚住話10-15 號有得拎
跟住變到廿幾號先拎
屌左出聲

班長者係人 我地後生就唔撚係既
乜撚都長者優先仲要唔洗錢
叫我體諒佢地 咁邊個體諒我地真金白銀既客

屌你老母

班前線醫護仲要分分鐘比佢累死
乜規格又無 戴左翻工真係死撚得
仲有 見佢個post
出13000蚊請人翻通宵仲要6日

真係笑撚左
重未有人貼相上黎?
又要叫神秘人但又想出名話人地唔記得佢
idog 同 An 狗都冇呢 d 信徒(打手) 噤撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞