有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
無左口罩 攞返個生果走
呢間野係好鬼, 早幾日開始拎三層韓國口罩賣
完全唔知咩brand黎, 賣$450 50個
屌佢老尾 我都俾佢水咗2盒 冇貨就咪俾人訂啦 訂個陣明明仲顯示仲有幾多存貨 明顯假數字 水尻人繼續訂
Agger
佢話係有大陸人想抬高價買 佢想留住批貨就用高價留得住
(但應該之後佢都唔想蝕就照高價賣番出去)
老老柒柒佢真係呃既話 呃到咁高端我真係輸得心服口服
聽日希望退到錢 亦最好希望係我地呢度所有人多疑
(不過你見條友係fb講野成個小學雞咁 我都預佢有心做都唔識點處理派貨時既logistical problems)
Pushhhhh
煲大佢
Btw facebook個群我就入左,聽日再跟進下
各位睇路啦 條友有晚係度玩抽籤分流已經覺得勁鳩
就算佢唔係100%呃人 但係間鋪行政一定勁亂
呢個真
老老實實我見佢比埋醫護老人個啲 我都唔想真係話佢呃人
但係睇佢講咁多日野 我都覺佢係唔會識安排
到時派個日亂到九彩咁 街外人見到人派到拎貨又以為有現貨買 又排埋一份 亂上加亂既話 咁真係係咁先
一睇佢出post就知佢尻啦
一幅圖都冇
連登唔係有人信呀?
間生果舖學人賣日本生果
又貴又唔新鮮
Lm跟進 買左第2批
佢夠膽唔退門市唔撚洗再有得做生意
佢第一批kf94口罩已經出過貨啦wor
仲係同馬鞍山個區議員麥仔合作派貨既
應該唔似係呃人

利申:渣住五盒 未驚過
當時fb啲留言都係我考慮訂唔訂既因素之一 當時見全部都係對間鋪好評 我先落訂
點知一路等安排 中途條友賣其他野/安排醫護長者免費個啲搞到亂都好
Fb班人都仲繼續話無野呀支持你呀個啲
我都心諗會唔會die heart到咁 唔擔心派貨個陣啲安排
齋神秘口罩呢個term已經夠鳩,做乜撚唔話得比人知
你邊個門市
點解會有人信個講野一舊舊嘅人
佢打d野我隻隻字都明,但成篇咁睇就真係睇唔明
個老細係on9仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞