有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
都係果句,人地唔得閒睇你膠post
真係有心就直接搵人(搵到既話
渣哥 係個fb叫幫佢 唔係應該佢去自己求人幫手咩
呢條友真係唔識架wor
同傳銷撚一樣認親認戚
得啲盲毛信徒先當佢神咁拜
佢求人幫手開個po就算數 係咪cls 以為人地有睇佢
 條友真係好撚on9
佢真係CLS 有個post重要多謝SHK DKLM
唔明佢點做到老闆
仲要開到十四間
屌你咩點樣我指定呀你係咪冇買過呀
醫護老人重症一律係佢指定你要去新豐拎,山卡啦地區,本身好多人收工再搭車入去,排完隊都已經好夜同好累
長者 FREE
醫護 HKD 88
屌你班人真係唔識架喎
大大隻字寫撚左88蚊呀係咪唔識字呀盲撚
串人之前問下自己知唔知講緊乜野先啦

醫院都開始唔夠口罩啦我地自己都要周圍撲
E H I 都中
唔叫 只係講謠傳 未去到惡意中傷引致損失
就好似你唔知咩叫梳乎喱 之後話人地啲梳乎喱入面無鮑魚咁 唔叫徘謗
都咪話唔好笑,佢啲logic真係痴曬線。
佢果盒野300蚊市場價?係咪講緊炒價?
咩叫送俾人都唔計,佢個豬腦有冇諗過送/賣咗呢啲認證唔夠既口罩反而害死啲老人/前線?都未計佢拖左成個月。

幾錢盒根本由頭到尾都唔撚係重點,好心咪成日攞幾錢幾錢黎打飛機啦。
你盒野係認證夠既,手法好既,邊會有人鬧你,真係以為啲人買唔到葡萄你定太平會有商戶打擊你?咪撚咁自大啦。

你宜家免息貸款咗我地咁多錢,拎曬黎投資開鋪,最後俾啲咁既野我地,態度仲要咁撚臭串?
話自己蝕800萬仲開多間分店真係當人傻當初話「等到2月10先屌未遲」嘅人就中左佢伏,佢只要每次都比個具體時間就可以無限推遲,班打手會話講左邊月邊日仲想點,我就唔多信2月尾前100個區人都收到哂,睇死佢又求其搵個籍口推遲,筆無息貸款有咁耐hold咁耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞