有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
我相信你係善良既,用你呢個角度去睇一間真係幫港人既商戶係完全合情合理。但個問題就係睇唔出呢間野點樣幫港人,撚港人就有
咁多黑icon,黃絲都腦殘都咁?香港玩完
我好乖冇貪心只訂一盒排醫護隊都冇
生果網會感覺易買過hktvmall係因為
生果網無限有貨 等你比完錢先再cut單
0602咪2月6日落order既人
我估佢呃就應該唔係呃既
係搞到ON 99咁一鑊粥咁

次次賣野個規則都唔一樣
都唔知佢想點
改黎改去咁
出PO又唔知佢UP乜L野
有心整,用個google form 都整到啦
佢係唔Welcome新客,因為佢唔想湧一堆人入黎買口罩呀嘛。

其實佢大可以將d口罩一野放上網好似HKTVmall 咁任人買唔洗煩架,佢咁安排都係想大家可以平均買到口罩唔洗搶餐死姐。你地話佢Cut單,咁係因為你地唔守規矩一人買多過2盒先比人cut姐,咁都抵Cut啦,囤貨撚。

佢係衰在安排得混亂,未搞完一批又搞下一批。但公道講句佢都係想幫人姐。
佢個人表達能力有問題,前言不對後語

聽佢講野頂唔順
on9 佢直接係個網set每人限買兩盒咪得囉
唔多過兩盒既都比佢cut撚左啦
要唔洗搶餐死根本大把方法
佢偏要用個直播+分乜春線上線下會員方法
根本就係想令人入會
佢唔係安排得混亂 係佢立心不良咁樣安排
你呢d盲撚咪淨係聽教主講野 唔自己分析啦
佢唔公開口罩規格係因為驚有心人搶貨,至於佢既口罩分比醫護長者其實佢唔需要同你地交代或者證明架,d貨係佢既,佢想賣比邊個咪邊個,唔賣咪唔賣,佢Cut左你單又無話唔退錢比你,點解咁樣就係黑店?最多係處理得差

我都比佢Cut到得返一盒,實會唔開心,仲要個陣為左訂口罩追左佢幾日live。咁但係貨係佢既佢有權揀賣比咩人架姐。連登仔可唔可以唔好咁自我中心,自己有咩唔滿意就抹黑人地,話人發國難財。
生果舖暫時都未算係黑店。
一句講晒,有貨俾貨,冇貨退錢。
依家訂口罩係好難。有賣家會cut單抬價。
其實佢最好就唔好左變右變
我同意留返D貨比醫護/重病/老人家果D原意係好既

但係就應該早D決定
唔好諗諗下突然又改

我訂到果一次已經覺得安排亂到癲
當晚已經要你睇足佢成個鐘直播
冇啦啦要壓力測驗搞左一輪
突然又話咩電話8字尾買先
買左一野就話暫停
突然又話跟電話最後兩個字開100條隊
過左陣又話今晚唔搞啦聽日先開
突然係凌晨3-4點又推出黎賣
我咁岩果陣無訓先買到
錢都比左突然又話取消我一盒比有需要既人
拎一盒比醫護果D我覺得係好既
不過希望佢諗清楚安排先賣
唔好搞到一鑊粥之後又話退錢
去到退錢又話唔夠錢退仲想發脾氣

跟大佬唔係大家玩9你
係你搞到件事咁亂
仲有唔好成日要人證明呢樣證明果樣。真係唔得閒搞咁多野。規格佢一開始都冇俾嫁啦,啲人都照訂啦。

總之都係果句,有貨俾貨,冇貨退錢。咁就得
點解係佢安排得唔好引致 仲要瀨鳩消費者抹黑佢?
有口罩大撚哂 ?
因為佢係教主
d邪教徒當佢神咁拜
老細係一個肥中佬
條友係真心膠 講野不嬲1999
睇完個fb 剩係覺得好on9
有啲咩好嘈,到時咪知 咁多間門市係呃你咪拉隊去收佢皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞