有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
Get Fresh O2O 日本厳選フルーツ専門店
15分鐘 ·
PAYME退款新安排 Payme付Payme退
為免大家浪費時間打電話
請EMAIL到gfotopayme@gmail.com
請提供訂單CAP圖,要退款PAYME的電話號碼,我會有專人去處理,處理後會回覆你郵件,一星期內就會收到退款

可能會有大量電郵,請大家耐心等待,一定會處理好的,謝謝大家支持🙏🙏🙏
本身都有follow諗住訂, 做生意講埋哂d火星文真心on9
又等多一個星期
啱啱去咗門市要求退款,登記咗資料,話十分鐘後先翻黎退款俾我
成功退款,但以後唔會幚襯
全家人用4個戶口訂,每個戶口訂2盒only
有冇問過d店員究竟點睇e件事
早兩日去退錢時個店員都講都唔知個老細搞乜
驗腦啦,你中撚左腦炎呀

係咪做媒?
唔想知,佢9唔關我事
生果教
我唔想了解佢因咩事咁9,我淨係想講,如果佢係騙徒,大家條气順唔順?比個咁9嘅呃
建議集體報警,多人報黑警會受
支那仔死返上武漢幫手啦
on9打手護主?

4個戶口都唔同電郵唔同電話,真係唔撚明點分配
真係笑撚到我係真心想聯絡咪直接搵佢啲員工囉,po係自己度覺得wiki會睇定點?都9唔撚搭8,淨係識吹水拎光環。

Btw 啲信徒話係HKTVmall度唔會買到,唔通喺Get Fresh 就買到?之前Get Fresh個壓力test咁少人入都死左十次,網上搶購就係咁,一係你就落街排,最好叫教主派到你府上好未?

就係真係有限量既貨同真係有好多人去買先咁難買,買到就買到,買唔到就等下次,最重要係HKTVmall賣緊咩口罩係有曬資料睇。個火星人呢?我當佢有口罩,啲口罩咩料先?咩都唔知要人俾錢先,仲要屌番啲客屌佢
完全中左傳銷毒,可以當冇左個Frd了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞