有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
但系帶係解綁帶?
但我見上面實物圖係橡膠
,
總之豬仔開左file
行山一定會跟進
最尾一定查到邊個check過
總之有排煩
醫護真係多讀佢唔少
其實應該利申高風險工作勿買,或者一早講明個規格唔高,同對合規格定義係乜
間垃圾賣「神秘口罩」
一月底入貨佢仲話a料 當時各國都冇今日咁貴,點知佢入乜貨
關鍵位有幾個
1. 個staff有無right去睇d客野, 正常應該有access right先睇到既
2. 點舉證去證明巴打經個一個staff拎到資料? 就算兩公婆都好難係無鐵證下入到佢
3. HKMA, 私隱公署同行山銀行係唔係會因為一個source from黃到金既forum既post去查呢? 要有幾多evidence先受理? 而家夠唔夠?

成件事最緊要都係第二點, 點connect講出黎個巴打同查條友有關, 再講呢個bank account日日咁多流動咁多傻西入錢, 咁可以點link到-80變+200呢個爆出黎既bank balance做evidence呢?
呢個就係個decisive point
點樣證明先? 仲有香港要舉證, 個豬仔可以舉到d咩?
你信唔信佢冇賺過百萬?
條老闆都係想make noise, 呢個時候佢食住個勢快D推D野出黎賣好過, 仲名你搞誹謗?
成個口罩事件個手法根本就係make noise等人識再同佢買其他野
真係想幫人嘅人邊會咁多廢話/花臣,會急別人之所急,一定用最快最簡便最唔煩到人嘅方法交到你手,香港眾志低調到成功買到先講,冇要過大家出住錢先,依條撚樣係比佢hold住一大筆無息貸款之餘仲要受佢氣比佢撚,貨都未有就講到自己救世主蝕底比大家咁撚巴閉,班信徒根本唔會去對比其他人係點做盲撐,經歷咁多個月運動都未進化過
真係好嘔心佢成日痴光環
上次拉wiki落水,今次到渣哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞