有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
幫你推!根本黑店

Facebook group 有苦主send email 去問 話F字頭湖北罩唔係佢地係既product
似炒車 台灣嗰間logo都唔同

咁樣搞人 難怪人哋要fuck your mother with pineapple
個生果鋪老細話係台灣個間
但係係老細話啲口罩係台灣公司湖北廠

(轉自苦主gp)
啱啱退完,職員幾好人無得屌
個老細識條撚咩
你見佢咁弱智用收貨簽收文件當證書
又講得出乜春當係lv1
就知佢無知識 淨係識鳩up
認真點樣搞大去?
如果唔係隻豬咁唔守信用都繼續過關?
仲有見有post 話佢係黃店 有無證明?
點解係屌波羅
唔係普提子呀
★★網上流傳★★

口罩同洗手液是用這樣圈錢套路,厲害。
首先,有一個人,從外國或某廠預訂100萬個口罩,呢個口罩成本價可能係2元,呢個時候佢以2.5蚊賣出去,然後大家就入錢,呢個時候佢成功集資250萬,打200萬錢去訂口罩。

等一個星期後,100萬貨到左。呢個時候就係現貨了。
現貨可不想這個價格賣,於是乎,佢就再以4蚊既價錢賣一次。大家又入錢。
400萬到手,然後佢話俾前面2.5蚊買既既人聽無貨了,退錢吧。
於是將250萬退左,淨賺200萬。

佢既成本係幾多呢?0蚊。這就是為什麼訂了半個月既貨,一直無到,最後退返錢。
看似商家無賺到錢,其實你只係俾錢佢買貨。
商機無限之。醫護集體大移民
https://lih.kg/1891333
所以點解老闆咁大口氣話退錢 退夠$88 俾你地,唔通真係倒貼俾你地咩?
仲要大部份係2盒thx ,仲要扮系統壞左,無限接單,無上限收錢,果到嘅集資 再轉賺番嚟嘅錢夠買到層樓啦!
退多$20 俾你地有咩所謂

條友俾人踢爆用另一個Facebook 帳戶賣同一批貨湖北口罩 ,賣250 蚊一盒,有人留言問佢 點解有哩批貨?係咪get fresh ?佢老母即刻del post
之前成班護主犬讚佢救世主,救國英雄,帶頭話老闆係好人,依家通通消失晒。連鬧佢都無 真係足夠證明係打手!!
黑店
好撚賤
想知有咩平台賣佢呢啲垃圾貨賣$250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞