有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
香港人唔抵死
但有啲香港人真係抵比人串「抵死」
慣咗不公義
仲要屌人地屌人不公義

大家都買唔到,但都打成篇文多謝 會唔會假得濟。
俾著係你,渣渣林搵另一間訂,仲得閒打感謝文 愈睇愈假

認真好假,我當時買都係睇見佢話有貨先買
應該自己友 帶風向
佢有心退款,我死唔信技術上做唔到網上退款,而一定要到門市?淨係d人費事去退可能已經執十萬蚊以上!成單嘢似冇貨但照吸水,變相借咗錢俾佢,d錢分撚分鐘已經去咗炒股投資!
未必全部係 有啲人個心態係錢唔比都比左 屌柒佢都無補於事 反而討好佢多啲覺得會增加收到口罩/退款機會,當然依隻心態都好唔要得,如果有心昆你唔通會因為你討好佢幾句就退錢乜
我當總金額有1000萬,十個人入面有兩個無去退款已經執二百萬,佢自己零成本求其facebook打幾句,佢d門市員工就慘幫佢執屎
依家係全部都冇 要退?
報警有無得搞
香港人根深蒂固幫老細/政府/上位者講說話個種奴隸毒太深,就算有依個運動都未完全消除,只係個政府太痴線,佢地覺得完全唔諗自己單方面為老細諗好偉大,你講得岩,佢個啲時間就寶貴,大家嘅時間就係垃圾?仲要係佢搞到咁多退款case,依家講到係大家錯搞到老細忙,on99
我宜家去一去佢門市搞退款
有句俗語:

聲大大無貨賣
左cut右cut最後真係買到口罩又有幾多人 你睇幾多人退款就知 根本搵笨柒
成個page根本就係中二病
賣水果入貨又神秘人
賣口罩又暗語
唔係弱智都撚鳩你一鑊先
更好笑係成班買家驚無貨
為咗要個老細update日日要留言氹住佢
日日咁追住嚟含撚咁
痴撚線
仲賤過個d 19 ig shop,至少同你講明話要訂,雖然最後都昆你錢,佢係直頭昆你有現貨fake你比錢
冇問題架信徒講退款買唔到都會無限支持 沒事几
係你班連登仔嘈到而家豬大大唔入貨喇開心啦
佢做乜撚 人地咁急佢笑笑口唔驚俾人私了?不過港豬無呢個膽就真
咁咪即係行騙
hktvmall都要靠豬大人既人脈先有口罩賣
頭果輪睇過佢點賣,感覺係好心人,但完全唔想件事成功賣到咁
呢樣真 佢既成個模式根本唔係想人更方便買到/更多人買到 只係想增加更多信徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞