有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
最衰我唔係用payme, 用銀行過數。要退要落門市真係驚退款都要排2個半鐘
https://www.youtube.com/watch?v=c73FcSGVQmk

拿依啲就堅係班到一百五十萬個口罩啦,邊似得依條友吹得就吹.當初大家買68蚊神怭口罩唔係因為佢話有現貨先買?一百個區每區都寫明有幾百庫存
都唔叫誤導你有現貨?依家係咪想詐傻扮懵話幾時有講過有現貨?人無恥則無敵,真係預訂個啲人地個網係寫得好清楚話要預訂,佢根本就先昆左一大筆
無息貸款,唔計之後走唔走數

好多騙子頭幾次都係唔昆人,都要做下樣令少數人成功退錢/得到貨品取信於人,其他大多數個啲拖得就拖,大家可能話佢未講好左乜區乜日子拎,以佢性格啲野變黎變去,所有人都確實收到貨先算啦,講緊百幾萬個口罩,就算當佢任何人都唔走數,借左咁耐咁大筆無息貸款都肥啦
Respect佢地,完全係生果教既正面教材

最嘔心就係懶係偉大,邏輯上根本好犯駁,嘩蝕8百萬都肯,就唔會要大家買68蚊口罩都要出住錢先啦(仲要係呃大家有現貨比錢),係咪當人弱智架
見到佢個售賣方式都唔開胃
Btw,呀教主,知你有mon連登,幾時又cap我地上去你個page度公審?
屌,啲信徒上腦既程度拍得住傳銷毒
咁最尾個留言講得又真既
見到神秘口罩都仲比錢既
又真係抵死既
唔係做媒就係腦炎
人地講明預訂你都照比錢就唔係人地錯,除左咁之外比定錢根本講唔通,唔通怕散唔到貨?人地買成百五萬個都冇問人羅錢先,到左貨先比錢有幾難?冇錢未唔好買羅,而唔係問定人拎錢再一副打救世人嘔心心態
屌你老母咁耐都冇人貼個盒上離
成班打手圍爐咩
依個應該係扮信徒者,真係信徒個啲應該會話68蚊一盒仲要問長問短,洗唔洗驗屍咁驗?
上面貼左啦
你講緊既上離係教主page定呢個po

#686有你要既盒
嘩,e段野真係不得了,世紀一貼,唔識講了,人地正正常常問都搵到位鳩鬧,救命
搬龍門的極致,如果講「講明」,條粉腸夠講明話有幾萬盒現貨買完先知係期貨,更何況依點都仲可以駁,只係講明神秘口罩,冇話「神秘口罩(不會公開任何資料亦不准詢問)」,人地只係預期你一開始神秘但之後會公開
講野咁撚似藍屍......
無諗過D人盲目都呢種程度﹐護主成咁。。
老闆之前講過會適當時間公開資料﹐無諗過連規格都要一直秘密落去
條TOP FANS選擇性失明,條友講過會適當時間公開資料人地先咁問,更何況根據條友想人覺得佢係聖人嘅作風,如果賣靚野都賤價,你唔問佢都主動同你講乜牌子啦,唔係點顯得自己幾蝕底,點似依家扮哂野話蝕800萬乜都冇講,
連登多小學雞,你咪番去babycondom囉
自己用緊連登打字,話連登多小學雞
白撚痴
呢啲貨色相信唔會用300炒價同佢買
如果係咁屈臣氏 卓悅唔見左好多錢喎⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞