有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
等於你要還錢比人 人地問還幾多 你話有錢還
跟住原來只係還1蚊 還1蚊都叫有還呀 不能算是走數
騙子特質係死都唔肯講具體野 係要模稜兩可
幫手投,尋晚將軍澳果單激嬲Rogers,佢想收集民意take actions
https://lih.kg/1871138
咪係
賣口罩賣到好似販毒咁
唔出奇 佢唔會個個都唔比 你算有運
總要你依啲「成功例子」做見證用黎做呃其他人嘅工具
呃其餘9成幾人錢都夠做啦
拍下link 一早講左10號交代
幫襯過買生果 加上店主前身做醫療sales
我信佢
就係你地班人 搞到少一個途徑買口罩
唔係明x
可能我幫襯開佢買生果,所以我信佢多,都係個句,用時間証明,我仲有1盒口罩未拎~
嘉誠哥都唔夠貨派啦 憑佢拎啲唔知咩神秘口罩 乜資料都無
如果真係想幫香港人 駛唔駛咁樣撚鳩知啊 係蟲係龍睇下佢聽日又搞咩花臣囉
嘉誠哥都唔夠貨派啦 憑佢拎啲唔知咩神秘口罩 乜資料都無
如果真係想幫香港人 駛唔駛咁樣撚鳩人啊
係蟲係龍睇下佢聽日又搞咩花臣囉
根本係呃人 邊到攞到咁多貨呀? 擺明想人地俾錢先訂,後事話無貨。 搏人地d refund嚟換生果

從頭到尾,無見過人成功買到過
一係老老實實,有貨先一手交錢 一手交貨,佢又話怕太多人去排(?)

真係笑撚死人 仲成班傻閪係下面留言2盒2盒!
用下腦啦
而家拎到貨既話就唔會幾十蚊一盒
呢間野個個post講野講到生語癌咁
其實有冇人成功收過貨
本身間鋪就喺賣生果 凍肉
佢好心用以前醫療sales人脈搵口罩

你哋喺度唯恐天下不亂
有冇諗過人地樣衰唔露面
利申 見過真人 on9兼樣衰
我都買過
但係你唔覺得老細真係好on9咩
一早寫明10號公佈 未到10號點出過貨
我見都有人講話幫襯過唔覺佢係壞人
依啲流於表現印象嘅野冇冇意思唔代表乜
有啲殺人犯都有鄰居話佢平時好nice架
買生果咁小錢更係犯不著呃你
依家講緊咁多個百萬 差咁遠 冇貪念?
佢FB post 左張相 大概睇到箱頭上面寫 Fortune Medical
我又唔會話佢on9,係佢冇customer service,以前買生果都試過好耐先覆,佢宜家搞左咁多野,更加覆唔到!冇幫襯開佢自然會懷疑佢...
佢FB post 左張相 大概睇到箱頭上面寫 Fortune Medical

入面成班護主犬,十足打手
成班懵撚
咪睇到十號,有幾多個真正拎到口罩! 或者最後老闆好似國難咁,一句發脾氣唔信我嘅就唔賣了 大家為左同情老闆,用退款換晒水果!
做生意講信譽 印象 幾百萬有幾多
14間分店賣生果 凍肉 真係好少錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞