有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
個老細出post手法真心on9,都幾明顯呃人流博Like,但生果都叫寫明價錢既,願者上釣。
最撚衰係收晒錢大家先會嘈,幾日後收埋貨再報。

利申 中左一盒
唔好意思阻你地討論sorrysorry
p牌開post... 借個位

上個月粉嶺PTU 16槍 懷疑槍決手足
真相未明 無後續?
叫曬救命 點解要開槍??

https://lih.kg/1871201
[member]其實唔好話做生意信唔信任
當消費者有疑問個陣佢個啲態度真係⋯講到自己無辜咁
淨係呢樣野我都唔會再買佢野
今次好彩退到錢 當上一堂
至於個班打手 只係今次個老細係真心想做好既 先會唔介意佢啲處事手法
佢唔諗呢啲位出到第二間鋪 同樣既原因比人呃 我唔會可憐佢地

member]
個老細出post手法真心on9,都幾明顯呃人流博Like,但生果都叫寫明價錢既,願者上釣。
最撚衰係收晒錢大家先會嘈,幾日後收埋貨再報。

利申 中左一盒

自膠
都係只留2盒 thx算
Get Fresh O2O 日本厳選フルーツ専門店
48分鐘 ·
懶人包 9/2 18:00

18:00 懶人包大概:

1. 明晚21:00公佈發口罩流程
2. 先安排長者,重病..之後醫護和區域
3.商譽很重要,會保留法律追究權利
4. 唔會再有新口罩貨
5. 退款可到分店,有充足水源
屌柒佢,頭先仲出post話退款必須落名果個人親身去。但代領貨就可以用授權書。咁佢之前2變1,要退款,即係我幫我老母拎完貨,又要我老母自己去搞退款。痴鳩撚線,佢當場唔退我即報狗、報海關。
幫襯過買生果 都係網上比左錢 再指定日子 分店拎生果
賣口罩方法一樣 唔明樓主係度搞分化 眼紅 係咪同行?
佢有一日仲要出咗個懶神秘嘅post
話搵到樣唔係口罩嘅抗病毒神器咁嘅嘢
要人落單先,之後先講係咩嚟
點知原來係啲戇鳩棒,仲要$120枝
痴撚線
教主聖物
入返10支先
同食精油可以抗病毒一樣
班醫護信徒做乜唔出聲啊
教主聖水能醫百病
生果教主係神既兒子
十枝 thx
奇蹟教主賣奇蹟聖水
佢搵個男仔做live介紹枝咩韓國消毒噴霧
笑死我
教主首席門徒黎
你敢笑 神會懲罰你
口罩有出過貨咩 如果佢無問題就無咁多苦主出黎屌柒佢啦 分你老母化咩
都好仆街呀 佢啲手下/打手就露樣
自己身為老身開個冇樣直播 咁仆街都有
渣住大家咁大筆錢 又咁多間分店
係覺得自己咁正義仲未唔出樣呀 更加覺得你係呃人啦
西貢黑警打爆路過呀叔個頭,所有人retweet !

https://twitter.com/fight4hongkong/status/1226423205449158656?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞