有間生果鋪發國難財、攞賣口罩名義宣傳

1377 回覆
322 Like 34 Dislike
由第一個post睇到最尾,明顯就係借呢次機會做宣傳,口罩可能真係有,但已經一早唔同渠道去哂。

不如喺呢度睇吓有幾多個連登非P牌account,反映訂到又真係拎咗貨,咪知佢係咪呃人。
團隊好掛
其實佢d消毒搓手液都賣得貴過人 仲要印度貨 不過都係一出就清晒
係,e度集資成千萬,另外佢公佈左神秘人身份。
宣傳埋另一個生果佬
勁多呢類店 入錢要你即入 退錢會退不過等成世 屌佢老母
其實咁多呢類仆街鋪點先可以攪到佢地仆街? 真係狗過林鄭
訂到神秘口罩但未拎
好L仆街
10號再話推遲一齊上去屌柒佢
我同屋左人夾埋幾張單 幾百蚊咋
根本現金門市退貨就唔可行
人地d 錢入哂你銀行/payme
先唔講你唔係乜撚野大客, 銀行唔會特登幫你調幾球野現金出黎
如果有心退仲要準備散紙

正常要退款點會咁安排, 自己現金都冇咁多啦。
[memer]識人做恒生,因為懷疑佢呃錢黎投資,所以前幾日check左佢恒生個戶口睇有冇異樣,由-80萬變左+200萬,暫時未有不尋常行動,當住係賣貴野呃港豬錢先。如果有嚴重懷疑既話就會凍結佢,要佢解釋[/member]
[mmber]不過放心唔係恒生懷疑佢,係我懷疑佢先托朋友check下。因為呢排太多人/商戶/專頁話賣口罩,又好多騙案,恒生果邊查開先順便查埋Get Fresh姐[/member]

做銀行可以咁樣無授權情況下check人戶口架咩?
恆生一check log record 你fd監都有得坐
呢條友日日都係我fb出現,唔知點解,每日n個post,又真係好多個post都睇唔明佢講乜我係啱啱上連登睇先知原來佢係賣水果嘅有留意過佢有一次賣口罩搞到好似六合彩派彩咁,心諗佢做乜9
Push
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞