[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
圍爐post係有階級制度嫁啦
俾佢講到黑暗到咁唔敢入主post
但pvp post原來已經冇再開
唔係佢唔跟我哋規矩,係佢有意見交換pkm洗晒版傾唔到pvp所以開新post
而事實上post入面嘅人都認同佢所以整咗google sheet交換pkm free返討論空間出嚟再叫佢返去一齊傾
你唔同意我炸佢我say個sorry
我之前係NS隻mon hunt post都有類似經歷
有班老屎忽好中意串/笑鳩d新人 成日係新post個標題度打d野唔開名咁串人 (但有睇對上一個po既人就會知佢串緊邊個)
我當時出聲屌柒喱種行為就俾班人杯了
後尾連隻game都棄左
轉玩ps4
玩division 2果陣有係連登join人玩 入tg group
雖然都有小圈子 但冇咁嚴重 (刷野game個個都想同勁人刷 刷得快)

結論我覺得入tg group好過入連登po
兩邊都有小圈子架啦老實
但係連登d人會特別有種動力去建立自己user name形象
好想經營到自己個名行出黎有人識咁
喱個過程好多時就會排擠左某d人
屌你老味 呢個POST真係痴撚線
PVP POST樓主到底去左邊
我想要隻6v極具百變怪
利申:不嬲俾女溝開
提提大家用返不推文回覆
有次俾人召喚上返水話一路有追post,一個月玩咗三百幾個鐘pvp要休息吓咁上下
自立門戶然後失蹤嘅被圍內講有入返體制
但原來係冇出再現過,咁似老共維穩手段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞